Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ara pubg mobile de kullanmıştım. Çünkü çok fazla hile kullanılıyordu. Ancak sadece adamların yerlerini görüntülüyordum. Başka bir hileyi aktif etmiyordum.
Kimseye belli etmeden hile kullanmak iyi oyun oynamaktan daha çok yetenek gerektiriyor bence hileyi kullanmamız kolsuzluğumuzdan değil elimizden kaza çıkmaması içindir
LoL oynamayı hiç bilmiyordum. Yeni başladığımda çok karmaşık geliyordu, hedefleri, yapılması gerekenleri bilmiyordum. BoL ve Elobuddy sağolsun kendi oyunumu izliyormuşum gibi kasmadan ama pasif de durmadan ne yapmam gerektiğini öğrendim. Hile bir çok zaman eğlencelidir ama yeteneği köreltiyor.
Hileyi belli etmeden kullanmak cidden herkesin yapabileceği bir iş değil mesela ben cs'de ne kadar legit oynayacağım desemde whde o adamı görüyorum ya direkt ona bakıyorum direkt anlaşılıyor o yüzden buradan legit oynayıp owerwatch'a düşmeyen arkadaşları tebrik ediyorum.