Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmişte yediğiniz bir bandan ötürü veya 3. parti uygulamadan yemiş olabilirsiniz. Gereksiz yere yediğinizi düşünüyorsanız Riot Support'a ticket açabilir, nedenini öğrenebilirsiniz.
onu bende yaşamıştım daha önce ban yediysen sistem ipsine en ufak rapor da ban atıyor ya bundan kaynaklıdır yada hwid banı olan bir hesap ile giriş yapıp hwid ban yemiş olabilirsin yada vanguard sisteminde sürekli bi şey yakalıyodur oyun acıkken o da senin bilmediğin bi virüs de olabilir
aynısı bende olmuştu dostum her gün ticket attım ve 1 ay sonra hwid banım açıldı büyük ihtimalle başka oyunun programı vardı ondan dolayı ban yemiştim sende de ondan dolayı olmuş olabilir.
Vanguard açıkken başka bir oyuna hile yaptıysan ondan dolayı da atabilir ayrıca cr4ck programlardan da ban yedim diyenler vardı cr4ck bir programın varsa ondan da yemiş olabilirsin, riota ticket atıp süreni öğren.
kanka vanguarda veri girişi olmuştur başka türlü atmaz hata koduna bak van hata kodu vanguardla ilgili val hata kodu valorant la ilgili diye düşünüyorum
bilgisayarında ***** tarzı şeyler var ise onuda algılamış olabilir mi desteğe başvurdun mu acaba ? veyada bilgisayarında Hile tarzı şeyler yüklüyse onlarıda algılamış olabilir ben Lol Blitz uygulamasından yemiştim valoyu 2 saat oynadım alt tab yapıp Blitz yükledim kurdum açtım maç ortasında ban yedim bazen böyle saçmalıklar olabiliyor haberin olsun
Sisteminde 3. parti yazılım varmı kontrol et eğer yok ise Riota Ticket at onlar sana birşeyler isticek onları gönder onlara sonra banı kaldırırlar kontrol ederler.
İnternet kafeden oynuyorsanız sizden önceki bir şahsın açmış oldugu hile detected olduğundan yemiş olabilirsiniz öte yandan yada şahsi bilgisayarınızdan daha önce açmış olduğunuz 3.şahıs yazılımı varsa ve o detected olduysa yine yemişsinizdir bunların hiçbiri yoksa ban itiraz talebinde bulunun
aynı konudan dolayı bende ban yemiştim, yetkililere ulaştığımda işletim sistemimde bir virüs olabileceğini ve bunu algıladığını söylediler fakat banı kaldırmıyorlar