Hile kullanmama rağmen Valorant HWID ban attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Hiç bir 3.part yazılım olmamasına rağmen ban yedim oyundayken hi. bir hle vs. macro gibi şeyler açmadım ve ban yedim yardım edebilirmisiniz.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Geçmişte yediğiniz bir bandan ötürü veya 3. parti uygulamadan yemiş olabilirsiniz. Gereksiz yere yediğinizi düşünüyorsanız Riot Support'a ticket açabilir, nedenini öğrenebilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
riot banını kaldırmayacaktır .

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
büyük ihtimalle önceden yediğin veya riot vanguard bilgisiyarında yasa dışı birşey buldu ticket at kaç ay hwid ban yemişsin ona göre bekle

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
önceden açıp ban yemişsindir veya bilgisayarında 3. parti yazılım vardır o yüzden format atsan bile düzelmez bende de olmuştu 3 ay sonra açılmıştı

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Vanguardın loglarını upload et ve sonrasında Riot Support'a bilet aç ve sorununu dile getir, herhangi bir sorun varsa banında banını kaldıracaklardır.

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
onu bende yaşamıştım daha önce ban yediysen sistem ipsine en ufak rapor da ban atıyor ya bundan kaynaklıdır yada hwid banı olan bir hesap ile giriş yapıp hwid ban yemiş olabilirsin yada vanguard sisteminde sürekli bi şey yakalıyodur oyun acıkken o da senin bilmediğin bi virüs de olabilir

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
aynısı bende olmuştu dostum her gün ticket attım ve 1 ay sonra hwid banım açıldı büyük ihtimalle başka oyunun programı vardı ondan dolayı ban yemiştim sende de ondan dolayı olmuş olabilir.

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Vanguard açıkken başka bir oyuna hile yaptıysan ondan dolayı da atabilir ayrıca cr4ck programlardan da ban yedim diyenler vardı cr4ck bir programın varsa ondan da yemiş olabilirsin, riota ticket atıp süreni öğren.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
nasıl ola bilirki cok fazla report aldıysan ondanda ola bilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka vanguarda veri girişi olmuştur başka türlü atmaz hata koduna bak van hata kodu vanguardla ilgili val hata kodu valorant la ilgili diye düşünüyorum

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
bilgisayarında ***** tarzı şeyler var ise onuda algılamış olabilir mi desteğe başvurdun mu acaba ? veyada bilgisayarında Hile tarzı şeyler yüklüyse onlarıda algılamış olabilir ben Lol Blitz uygulamasından yemiştim :D valoyu 2 saat oynadım alt tab yapıp Blitz yükledim kurdum açtım maç ortasında ban yedim bazen böyle saçmalıklar olabiliyor haberin olsun

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Sisteminde 3. parti yazılım varmı kontrol et eğer yok ise Riota Ticket at onlar sana birşeyler isticek onları gönder onlara sonra banı kaldırırlar kontrol ederler.

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
İnternet kafeden oynuyorsanız sizden önceki bir şahsın açmış oldugu hile detected olduğundan yemiş olabilirsiniz öte yandan yada şahsi bilgisayarınızdan daha önce açmış olduğunuz 3.şahıs yazılımı varsa ve o detected olduysa yine yemişsinizdir bunların hiçbiri yoksa ban itiraz talebinde bulunun

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aynı konudan dolayı bende ban yemiştim, yetkililere ulaştığımda işletim sistemimde bir virüs olabileceğini ve bunu algıladığını söylediler fakat banı kaldırmıyorlar

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Riota ticket atıp neden ban yediğini ve ne kadar ban yediğini öğrenebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arka planda herhangi hile hack toolu falan açık kalmış olabilir o yüzdendir

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Riota tıcket at loglarınla birlikte eğer cidden bir şey yapmadıysan açarlar diye tahmın edıyorum açılanlar var çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...