Ekledim.MediaFireden koyarmısın Megadan giremiyorumda
Teşekkürler.Ekledim.
yok onay sistemi eklemedim, zaten onaylamıyacağın kişiyi bekle üye olsun ban atonay sistemi onay sistemi varmı?
Mantıklı ellerine sağlık.yok onay sistemi eklemedim, zaten onaylamıyacağın kişiyi bekle üye olsun ban atbirdaha kayıtta olamaz.
Imports MySql.Data.MySqlClient
Public kmt As New MySqlCommand()
Public adtr As New MySqlDataAdapter()
Dim veri As New DataSet
Dim coon As New MySqlConnection("Server=sunucuipsi;database=veritabanıadı;User ID=veritabanıkullanıcıadı; Password=veritabanışifre;pooling=false;character set=utf8") 'Not: utf8 türkçe karakter sorunun çözmek içindir.
Public Sub vericek()
veri.Clear()
Try
kmt = New MySqlCommand("select * from veriler where " & arama.ToString & " like '%" & TextBox13.Text & "%' ORDER BY id DESC limit 300", coon) 'burası sql komut kısmı sql bilgisi şart yani.
adtr = New MySqlDataAdapter(kmt)
adtr.Fill(veri2, "veriler") 'dataset içerisine veriler tablosundan gelen verileri aktarıyoruz
DataGridView1.DataSource = veri2.Tables(0) 'veriyi datagridview'e aktarıyoruz.
coon.Close() 'işimiz bittiği için bağlantıyı kapatıyoruz.
kmt.Dispose() 'komutu sonlandırıyoruz.
Label1.Text = "Bulunan data adeti : " & DataGridView1.Rows.Count - 1
Catch ex As Exception
'lbldurum.Text = ex.Message & vbCrLf & lbldurum.Text
MsgBox(ex.Message)
coon.Close()
End Try
End Sub
orası oyle bende biliyorum onu yapmayı ama mysql bağlantısını program üzerinden kurduğun zaman burdan biri o programı unpack yapar ve senin mysql bağlantı bilgilerini görür php üzerinden yaptıgın zaman boyle bir problem olmaz.Tekrar selamlar,
Neden Php kullandığını sormak istiyorum. Sistem üzerinden sadece veri kayıt edip çekmek için mi?
Bunu php üzerinden yapmak yerine "MysqlConnector" isimli visual studio eklentisi mevcut. Bunu yükleyip direk projen üzerinden veri kayıt edip çekebilirsin.
Dediğim uygulamayı yükledikten sonra projene
Kod:Imports MySql.Data.MySqlClient
Kod:Public kmt As New MySqlCommand() Public adtr As New MySqlDataAdapter() Dim veri As New DataSet Dim coon As New MySqlConnection("Server=sunucuipsi;database=veritabanıadı;User ID=veritabanıkullanıcıadı; Password=veritabanışifre;pooling=false;character set=utf8") 'Not: utf8 türkçe karakter sorunun çözmek içindir.
bu kodları projenin en başına yazarsın. Veri çekmek için
Kod:Public Sub vericek() veri.Clear() Try kmt = New MySqlCommand("select * from veriler where " & arama.ToString & " like '%" & TextBox13.Text & "%' ORDER BY id DESC limit 300", coon) 'burası sql komut kısmı sql bilgisi şart yani. adtr = New MySqlDataAdapter(kmt) adtr.Fill(veri2, "veriler") 'dataset içerisine veriler tablosundan gelen verileri aktarıyoruz DataGridView1.DataSource = veri2.Tables(0) 'veriyi datagridview'e aktarıyoruz. coon.Close() 'işimiz bittiği için bağlantıyı kapatıyoruz. kmt.Dispose() 'komutu sonlandırıyoruz. Label1.Text = "Bulunan data adeti : " & DataGridView1.Rows.Count - 1 Catch ex As Exception 'lbldurum.Text = ex.Message & vbCrLf & lbldurum.Text MsgBox(ex.Message) coon.Close() End Try End Sub
Bunlar basit örnekler internet üzerinden " vb.net mysql connection " gibi aratarak çeşitli bilgilere ulaşabilirsin.
php ile aram o kadar iyi değildir o kadarını bilemeyeceğim.Hwid sisteminin benzerini kendi loaderime ekledim ayrica cold hacktaki gibi hwid reset sistemi yaptim php uzerinden butona tiklaninca mysql de kayitli olan hwid temizleniyor ve kalan haktan -1 dusuyor bu php yi mybb ye eklenti olarak ekleyebilecegim bi yol varmi