Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lol için konuşmak gerekirse scripti oyuna zarar vermek ve kötülemek adına kullanıyorum ve bundan zevk alıyorum oyunda script kullanmaya ihtiyacım yok tamamen zarar vermek için kısacası
İnsanın üstünlük duygusu ağır basabiliyor hileyle yinede hile kullanarak ego yapmak aşırı saçma bir şey bence.
Hile eğlenmek için kullanılır bence bazen para kazanmak içinde iş yapar.
Hilenin kullanım amacı kişiden kişiye değişen bir durum kimisi zevk için kullanırken kimisi aşırı takıntılı olduğu için kullanabilir. Yani kafama esti bu el aimbot kullanayım dediğim zaman tamamen zevk almak için açarım, ama her el aimbot kullanıyım dersem bu benim egolu bir insan olduğumu her şeyi kısa yoldan halletmek istediğimi gösterir. Genel olarak araştırma sonuçlarına bakarsak ta hile bir bağımlılık türüdür. Bağımlılık yapan her şey gibi durmadan hile kullanmakta bağımlılık yaptığı için insan bir kere kullanınca bir daha kullanmadan duramıyor.
Diğer oynayan insanlar gibi hergün en az 6-12 saat oynamadığım için oyunlarda pek iyi değilim. Günde 2-3 oynuyorum o yüzden biraz daha zevk almak için kullanıyorum
ben lolde kullanıyorum. ne zamandır tryhard ranked atıyorum ama kimse tryhard oynamıyor her maçıma afk geliyor ticket atıyorum banladık diyorlar adamın profiline giriyorum hala maç atabiliyor. ben de dedim yeter artık hile kullanıp daha rahat win alıyorum