Hile neden kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
diğer insanlardan üstün oluyorsun maç falan taşıyorsun yani bagımlılık yapıyor hile kullanmak

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bir çok sebep olabilir. Oyunlarda ki hile zafiyeti, Düşük yetenek, Toxic kitle bunlar insanı hile kullanmaya iten şeyler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
lol gibi bir oyunda takımında trolleyeni mi dersin afk kalanı mı dersin bilmeyenleri mi dersin hepsi denk geliyor hepimze bunları taşımak hilesiz ayrıyetten çaba gerektiriyor işte o çabayı göstere göstere bir süre sonra yoruluyorsun tam o esnada hile devreye giriyor işte :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
lol gibi oyunlarda yüksek ligdeki insanlar sırf alt ligdeki insanları ezmek için neden geliyorsa aynı sebeple dostum :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Artık oyundan eskisi kadar zevk alamayıp bırakma noktasına gelindiği için

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
zevk için daha çok zevk alıyor insan diğerlerinden üstün hissedince kendini yapımız gereği.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Karşıma çok fazla hile geldiği için bu dayanılmaz olduğu için içimde bir nefret gibi birşey oluşuyor ve bende hile açmaya karar verdim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
başaramadığın şeyleri senin ellerinden herhangi bir şeyin başarmasını görmek bir nebze mutlu ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu konuyu gerçekten merak ettiğim için açtım. Hile kullananları yada kullanmayanları yadırgamak gibi bir amacım yok. Günümüzde hemen hemen her oyunun bir hilesi bir açık noktası mevcut. Lolskin gibi görünüşe etki eden şeylerde yapılan 3. parti yazılımlardan bahsetmiyorum. Gerçekten oynanışa etki eden ve sizin yapamayacağınız şeyleri yapmanıza olanak sağlayan hilelerden bahsediyorum. Para hilesi item hilesi gibi şeyler. Mesela dün oyunuma bir sion geldi ve adamın kullandığı hile direkt olarak ultisi açıkken yürürmüş gibi sağ sol yapıp ulti ile olduğu yerde daire çizip olduğu yerde u dönüşü atabiliyordu. Tekrar söylüyorum ötekileştirmek gibi bir amacım yok. Sadece merak ediyorum. Hile kullananlar neden kullanıyorsunuz? Mesela oyunu bir robota oynattıktan sonra oyundaki rekabet ortadan kalkınca robotum oyunu kazandırdı ama zevk aldım yinede karşı takımı bu durumda görmekten diyebiliyor musunuz?
Şahsi düşüncem şu yöndedir. Oyunları zaman geçirmek için oynarım. Ve erken güçlenmemi sağlayacak yada rekabeti ortadan kaldıracak unsurları oyunumda görmeyi pek sevmem. Sonuç olarak sadece space basarak bir oyunun oynanışını izleyeceksem direk youtube'dan izlemeyi tercih ederim.
canım sıkıldığı için

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
enayi gibi hilesiz oynamak tansa hileli oynamak tercih

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hile kulanmak biraz intikam gibi beşet ama bazılarında oyun oynamadan hileli oynuyor :)

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sırf eglenme amaçlı kafa dagıtmak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...