Hile neden kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yıllarını verip ustalaşacağına direk hile açıp öne geçmek varken kim hilesiz oynar ki

Üye
4 HİZMET YILI
kullanmayan kaldı mı artık, herkes kullandığı için olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hile adamdır adam gibi adamdır takıma gelen kolsuzlara karşı anti hiledir

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Karşı tarafın sinir olması için

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bu konuyu gerçekten merak ettiğim için açtım. Hile kullananları yada kullanmayanları yadırgamak gibi bir amacım yok. Günümüzde hemen hemen her oyunun bir hilesi bir açık noktası mevcut. Lolskin gibi görünüşe etki eden şeylerde yapılan 3. parti yazılımlardan bahsetmiyorum. Gerçekten oynanışa etki eden ve sizin yapamayacağınız şeyleri yapmanıza olanak sağlayan hilelerden bahsediyorum. Para hilesi item hilesi gibi şeyler. Mesela dün oyunuma bir sion geldi ve adamın kullandığı hile direkt olarak ultisi açıkken yürürmüş gibi sağ sol yapıp ulti ile olduğu yerde daire çizip olduğu yerde u dönüşü atabiliyordu. Tekrar söylüyorum ötekileştirmek gibi bir amacım yok. Sadece merak ediyorum. Hile kullananlar neden kullanıyorsunuz? Mesela oyunu bir robota oynattıktan sonra oyundaki rekabet ortadan kalkınca robotum oyunu kazandırdı ama zevk aldım yinede karşı takımı bu durumda görmekten diyebiliyor musunuz?
Şahsi düşüncem şu yöndedir. Oyunları zaman geçirmek için oynarım. Ve erken güçlenmemi sağlayacak yada rekabeti ortadan kaldıracak unsurları oyunumda görmeyi pek sevmem. Sonuç olarak sadece space basarak bir oyunun oynanışını izleyeceksem direk youtube'dan izlemeyi tercih ederim.
oyunundaki olasılıklari daha az toxiclik payı altında oyunu gecirebilmen icin bir yardımcıdır bence

Üye
4 HİZMET YILI
Bazen cidden kazanmak ya da daha rahat oynamak istiyor insan bu yüzden hile kullanıyor. Bazen ise kendini yetersiz hissediyor olabilr. Bir başka durum ise bu işten para kazanması durumudur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
League Of Legendstaki nerf ve buff olayları, yeni updateler artık çok sıkmaya başladı. Oyun artık ölür gibi duruyor, bende son olarak hesap satışı yapabilmek için kullanıyorum sadece başka bir amacım yok.

KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tercih meselesi oynayamıyorsundur üstünlük için zevk için oynanır yada gıcıklığına yada oyuna alışmak gibi bir şey de olabilir tercih meselesi tamamen

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Şöyle de bir sey var, bazı oyunlar tamamen P2W. P2W olan oyunlarda da hile kullanmazsan ezilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
oyunlardan sıkılınca biraz eğlenmek için kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eğer çok iyi bir oyuncu değilsen. O hissi tatmak için kullanılır

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çoğu kişi bunu kolsuzluğa bağlıyor fakat ben zevk almak için hile kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
üstad sürekli aynı oyunu oynadığım zaman sıkılıyorum bu sefer insan değişik şeyler arıyor ben bu yüzden kullanıyorum açıkcası.Eğlence amaçlı.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
en büyük nedeni bence karşı tarafa hile gelmesi karşı tarafa hile gelince ben enayimiyim diyosun ben neden açmıyorum diyosun indiriyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...