Hile neden kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hile neden kullanılır bi oyunda birşeyi beceremiyorrsan kullanılır insanları kendine küfür ettirmek istiyorsan kullanılır yani bi kişi kullanınca sonra digeri kullanıyo bi bakmışssın her younda max 2 hile ile oyun oynuyorsun ve bu çok sinir bozucu ama karar verdim bende kullanıcam herkesten neyim eksik salak mıyız

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Şahsen ben aşırı hırslı kaybetmekten nefret eden biriyim fakat kaybettiğim için kullanmak istemiyorum hileyi demekki benden iyi birisi varmış ve kaybetmişim, ben solo oyunlarda kullanmam hileyi fakat takım oyunlarında aşırı sinir bozucu olur ben apexte geçen sezonu diamond bitirmiş biriyim ve şuanda gold'um takımıma bronz 3-4 adam atıyor adam oyunu gram bilmiyor ve kapıştığım adamlar ise geçen sezonu master bitirmiş premade insanlar şimdi ben 3 mastera karşı 2 bronz takım arkadaşlarıya ne yapabilirim yinede hile kullanmak isteme sebebim yine bu değil karşıma gelen hilelerden dolayı kullanmak istiyorum.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sinir kendimi tutamam anlik acarim sonra bi pismanlik hissi zort yada devam kee xd

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir lafı vardır Batman'in Kazanamıyorsan hile yapacaksın :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Oyuna yeni başlayan veyahut kötü oynayan oyuncularla dalga geçilince o hırs ile başlanır.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
rakipte sürekli bir hileli oyuncu görmekten sıkıldım adaletsiz şekilde oyun kaybetmekten bunun sonucunda adalet yoksa bende kendi adaletimi yaratıyorum hileye hile

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bu konuyu gerçekten merak ettiğim için açtım. Hile kullananları yada kullanmayanları yadırgamak gibi bir amacım yok. Günümüzde hemen hemen her oyunun bir hilesi bir açık noktası mevcut. LoL skin gibi görünüşe etki eden şeylerde yapılan 3. parti yazılımlardan bahsetmiyorum. Gerçekten oynanışa etki eden ve sizin yapamayacağınız şeyleri yapmanıza olanak sağlayan hilelerden bahsediyorum. Para hilesi item hilesi gibi şeyler. Mesela dün oyunuma bir Sion geldi ve adamın kullandığı hile direkt olarak ultisi açıkken yürürmüş gibi sağ sol yapıp ulti ile olduğu yerde daire çizip olduğu yerde u dönüşü atabiliyordu. Tekrar söylüyorum ötekileştirmek gibi bir amacım yok. Sadece merak ediyorum. Hile kullananlar neden kullanıyorsunuz? Mesela oyunu bir robota oynattıktan sonra oyundaki rekabet ortadan kalkınca robotum oyunu kazandırdı ama zevk aldım yine de karşı takımı bu durumda görmekten diyebiliyor musunuz?
Şahsi düşüncem şu yöndedir. Oyunları zaman geçirmek için oynarım. Ve erken güçlenmemi sağlayacak yada rekabeti ortadan kaldıracak unsurları oyunumda görmeyi pek sevmem. Sonuç olarak sadece space basarak bir oyunun oynanışını izleyeceksem direk YouTube'dan izlemeyi tercih ederim.
ben zevk için kullanıyorum oyunu oynarım bi müddet sonra beni sıkmaya başlarsa hile açar öyle oynarım sonra salarım

Üye
4 HİZMET YILI
Metin2 ve benzeri oyunlarda para kazanmak için genellikle diğer oyunlarda ise zevk

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hile kullanmanın savunulacak bir yanı yok ancak kullanması eğlenceli :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben tamamen zevk alarak yapıyorum :D karşımdaki adamın kanser oluşunu izlemek hoşuma gidiyor

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu konuyu gerçekten merak ettiğim için açtım. Hile kullananları yada kullanmayanları yadırgamak gibi bir amacım yok. Günümüzde hemen hemen her oyunun bir hilesi bir açık noktası mevcut. LoL skin gibi görünüşe etki eden şeylerde yapılan 3. parti yazılımlardan bahsetmiyorum. Gerçekten oynanışa etki eden ve sizin yapamayacağınız şeyleri yapmanıza olanak sağlayan hilelerden bahsediyorum. Para hilesi item hilesi gibi şeyler. Mesela dün oyunuma bir Sion geldi ve adamın kullandığı hile direkt olarak ultisi açıkken yürürmüş gibi sağ sol yapıp ulti ile olduğu yerde daire çizip olduğu yerde u dönüşü atabiliyordu. Tekrar söylüyorum ötekileştirmek gibi bir amacım yok. Sadece merak ediyorum. Hile kullananlar neden kullanıyorsunuz? Mesela oyunu bir robota oynattıktan sonra oyundaki rekabet ortadan kalkınca robotum oyunu kazandırdı ama zevk aldım yine de karşı takımı bu durumda görmekten diyebiliyor musunuz?
Şahsi düşüncem şu yöndedir. Oyunları zaman geçirmek için oynarım. Ve erken güçlenmemi sağlayacak yada rekabeti ortadan kaldıracak unsurları oyunumda görmeyi pek sevmem. Sonuç olarak sadece space basarak bir oyunun oynanışını izleyeceksem direk YouTube'dan izlemeyi tercih ederim.
hile ile cok zevkli adam oyunda sinirlerniyor yada karsıya hile geliyo bende hile accam diyo sonra yayılıyo hile ama gercekten zevkli

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hilenin zevki başka oluyo ya o yüzden hemde ne zevk.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyunlarda rakipten sistemin gerideyse kullanırsın bence çünkü rakip 144hz sen 60hz o zmn para kazanıyor hile sayesinde yazılımcılar kazanıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çok fazla nedeni var örneğin adamın monitörü 244hz seninki 75hz sen çıktığın gibi ölürsün ve bu sayede devreye hile girer.

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yıllarca saman gibi aynı oyunu oynamaktan sıkılanlar bir eğlence olsun, bir değişiklik olsun diye hile kullanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...