30 May 2020 #1 Vrlis V Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing Süper Üye Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 707 Çözümler 7 Tepki puanı 75 Ödüller 6 8 HİZMET YILI (konuyu yanlış yere açtıysam affedin .d) pubg lite hilesini oyuna enjekte ettikten sonra direk oyundan atıyor virüs prog kapalı yönetici oalrakta çalıştırdım bunun nedeni ne olabilir ( yorum kasmak için yazmayın lütfen report ederim)
(konuyu yanlış yere açtıysam affedin .d) pubg lite hilesini oyuna enjekte ettikten sonra direk oyundan atıyor virüs prog kapalı yönetici oalrakta çalıştırdım bunun nedeni ne olabilir ( yorum kasmak için yazmayın lütfen report ederim)
Çözüm H H Harkaw 30 May 2020 oyunu tamamen sil yeniden yükle aynısı bendede olmuştu tamamen en ince dosyasına kadar silip tekrar yükledim düzeldi.
oyunu tamamen sil yeniden yükle aynısı bendede olmuştu tamamen en ince dosyasına kadar silip tekrar yükledim düzeldi.
30 May 2020 Yasaklandı #2 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI oyunu tamamen sil yeniden yükle aynısı bendede olmuştu tamamen en ince dosyasına kadar silip tekrar yükledim düzeldi. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
oyunu tamamen sil yeniden yükle aynısı bendede olmuştu tamamen en ince dosyasına kadar silip tekrar yükledim düzeldi.
30 May 2020 #3 miracdemirel M Süper Üye Katılım 7 May 2020 Mesajlar 750 Çözümler 4 Tepki puanı 39 Ödüller 5 Yaş 19 6 HİZMET YILI oyunu bypass ettinmi etmediysen forumda nasıl yapılacagı yazılıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
30 May 2020 #4 det1 D Onaylı Üye Katılım 30 Ağu 2017 Mesajlar 54 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 36 8 HİZMET YILI Yukarda turuncu yazı var aldığınız hataları burdan kontrol edin diye bi oraya bak istersen. Benim arkadaşım şu anda kullanyıor bi sıkıntı yok Oyla 0 Olumsuz oyla
Yukarda turuncu yazı var aldığınız hataları burdan kontrol edin diye bi oraya bak istersen. Benim arkadaşım şu anda kullanyıor bi sıkıntı yok
30 May 2020 #5 Eren116 E Onaylı Üye Katılım 9 Eki 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 1 Ödüller 7 9 HİZMET YILI win 10 kullanıyorsan pencere modunda çalıştır yoksa Harkaw'ında dediği gibi oyunu tamamen silip yükle Oyla 0 Olumsuz oyla
win 10 kullanıyorsan pencere modunda çalıştır yoksa Harkaw'ında dediği gibi oyunu tamamen silip yükle
30 May 2020 Yasaklandı #6 metopiw M Banlı Üye Katılım 14 Nis 2020 Mesajlar 121 Tepki puanı 10 6 HİZMET YILI net frmw 4.8 yükle Oyla 0 Olumsuz oyla
30 May 2020 #7 Canyo 死 Ultra Üye Katılım 11 May 2017 Mesajlar 2,350 Çözümler 64 Tepki puanı 1,344 Ödüller 13 9 HİZMET YILI oyunu pencere modunda açın Oyla 0 Olumsuz oyla
30 May 2020 Konuyu başlatan #8 Vrlis V Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing Süper Üye Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 707 Çözümler 7 Tepki puanı 75 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Eren116' Alıntı: win 10 kullanıyorsan pencere modunda çalıştır yoksa Harkaw'ında dediği gibi oyunu tamamen silip yükle Genişletmek için tıklayın ... win 10 kullanıyorum Kayou' Alıntı: oyunu pencere modunda açın Genişletmek için tıklayın ... deniyeyim hemen Harkaw' Alıntı: oyunu tamamen sil yeniden yükle aynısı bendede olmuştu tamamen en ince dosyasına kadar silip tekrar yükledim düzeldi. Genişletmek için tıklayın ... bu yapacağım en son şey hiçbişi olmasa yaparım Kayou' Alıntı: oyunu pencere modunda açın Genişletmek için tıklayın ... oldu teşekkür ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
Eren116' Alıntı: win 10 kullanıyorsan pencere modunda çalıştır yoksa Harkaw'ında dediği gibi oyunu tamamen silip yükle Genişletmek için tıklayın ... win 10 kullanıyorum Kayou' Alıntı: oyunu pencere modunda açın Genişletmek için tıklayın ... deniyeyim hemen Harkaw' Alıntı: oyunu tamamen sil yeniden yükle aynısı bendede olmuştu tamamen en ince dosyasına kadar silip tekrar yükledim düzeldi. Genişletmek için tıklayın ... bu yapacağım en son şey hiçbişi olmasa yaparım Kayou' Alıntı: oyunu pencere modunda açın Genişletmek için tıklayın ... oldu teşekkür ederim