Hile programlamak için hangi yazılım dilini bilmek gerek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hile programlamak için hangi yazılım dilini bilmek gerek? ve temel mantığı nedir bypass sistemimnin veya hile kodlamanın açık nasıl yakalanır?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
lua c++ python ve c## , hile kodlamada ki açık şöyle yakalanır bir yanda hile kodu var diyelim bir yanda da oyunun kendi koruma kodu var hile kodunu oyuna enjecte edince kodlar çakışıyor ve hile başarısız bir hale geliyor bu yüzden de hileye bypass ekleniyor bu da koruma olmasına rağmen bypass bunu engelliyor açıklık hile koduyla oyun kodları çakışınca eğer oyunda ki güvenlik anticheat sistemi çürüdüyse ( buna oyun kod açığı deniliyor ) kolaycana oyunun içine güvenlikle uğraşmadan sızıp hileyi aktif etmeye yarıyor yazarken beynimde ki devreler yandı

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
python ve c## , hile kodlamada ki açık şöyle yakalanır bir yanda hile kodu var diyelim bir yanda da oyunun kendi koruma kodu var hile kodunu oyuna enjecte edince kodlar çakışıyor ve hile başarısız bir hale geliyor bu yüzden de hileye bypass ekleniyor bu da koruma olmasına rağmen bypass bunu engelliyor açıklık hile koduyla oyun kodları çakışınca eğer oyunda ki güvenlik anticheat sistemi çürüdüyse ( buna oyun kod açığı deniliyor ) kolaycana oyunun içine güvenlikle uğraşmadan sızıp hileyi aktif etmeye yarıyor yazarken beynimde ki devreler yandı
okurken beynim aktı ama anladım gibi ama benim sorduğum soru nasıl kodlanıyor yani temel mantığı nedir atıyorum bypassı geçip oyunun sana verdiği can puanını 200 den 100000 e çıkarmak gibi mi bunun öğretici serisi var mıdır udemy de felan ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile Yazmak için Genellikle C# , Lua , c++ Kullanılıyor
Tabi Sen bilirsin hangi dil üzerinden gideceğini
Ben Lua seçtim

karar Senin

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben Lua seçtim

karar Senin
Tam olarak aradığım cevap buydu çok sağolun udemy de kursu felan var mıdır lua ile hile programlamanın?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
okurken beynim aktı ama anladım gibi ama benim sorduğum soru nasıl kodlanıyor yani temel mantığı nedir atıyorum bypassı geçip oyunun sana verdiği can puanını 200 den 100000 e çıkarmak gibi mi bunun öğretici serisi var mıdır udemy de felan ?
aynen öyle nasıl mesela bir hile kullanıyorsun hilenin içerisinde jump hack var diyelim jump gücün normalde 1x deyken hilede 2x e çekiyorsun hop oyunun içerisindeki kodları değiştiriyor . udemy'den rahatlıkla ulaşabilirsin çok yararlı bir oyun programcılığı kodlayıcılığını öğreten bir yer
Ben Lua seçtim

karar Senin
Lua baya yaygın olsa gerek açılan konuların %60 ı lua odaklı oluyor

İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle C# , C++ , Lua gibi hileler yazılabiliyor bu dillerde ama şöyle düşün C# dili öğrenmesi daha basit bende biliyorum ancak sana tek önerim C++ öğrenmen sebebi ne diceksin ilerki zamanda eğer bi hile yapmak istiyeciğinde C# ile yazarsa %100 %100 kırılacağının garantisini veriyorum C++'ın vmprotect atılmış halini kıranlar zaten şu anda şirketin başında çalışıyorlar :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Misrosoft kullanan var ama C++ yap bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
c++ ve python diye biliyorum ben ama onları öğrenmek için bir başlangıcın olmalı sanırım

Üye
5 HİZMET YILI
Genelde C# ya da C++ ya da python# (Json dosyalarına inject edilebilir)

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
lua c++ python ve c## , hile kodlamada ki açık şöyle yakalanır bir yanda hile kodu var diyelim bir yanda da oyunun kendi koruma kodu var hile kodunu oyuna enjecte edince kodlar çakışıyor ve hile başarısız bir hale geliyor bu yüzden de hileye bypass ekleniyor bu da koruma olmasına rağmen bypass bunu engelliyor açıklık hile koduyla oyun kodları çakışınca eğer oyunda ki güvenlik anticheat sistemi çürüdüyse ( buna oyun kod açığı deniliyor ) kolaycana oyunun içine güvenlikle uğraşmadan sızıp hileyi aktif etmeye yarıyor yazarken beynimde ki devreler yandı
ama benim merak ettiğim kodları nasıl oluşturucaz hile kodlarını

Üye
5 HİZMET YILI
hile kodlamada ki açık şöyle yakalanır bir yanda hile kodu var diyelim

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Python biliyorum sadece başka illaki vardır arkadaşların dediği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...