Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruHile Satmıyoruz / Sattırmıyoruz [Bilgilendirme Kesin Oku!]
amaçladığınız yolda önünüz acık olsun cidden bu formu severek kullanıyor ve takip ediyorum konu gayet net ve açıklayıcı olmuş daima yanınızdayız
Teşekkürler..
İnsanlar o kadar basit hak yemeyi biliyorlarki eger su beyinciklerini birazcikta su vatana millete yararli olmak icin kullansalarulke kalkinacak yemin ederim. Bende bu sekilde birsey gordugum an iletisime gececgim sizjnle tesekkurler kurucu bilgilendirme icin
Reis size bir şey diyeyim mi, SATIN ! Vallahi bak bu insanlara emek vermek, yardımcı olmasını istemek adamlara zülüm geliyor, değişik kafadalar ve sabırsızlar.
Sat bir fiyat belirle sat. Bu veletlerin hepsi alır. Sizde işinize bakarsınız.
İnsanları kandırıyorlar evet, ancak burada iğneyi onlara çuvaldızı kendinize batırmanız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu gibi üçkağıtçı kişilerin, MH'dan daha çok kitleye ulaştığı anlamını taşıyor. Zira zamanında bende google'a sadece Pubg hile yazarak bir çok siteye yönlendirildim. hepsi'de hileyi satıyorlardı. En son karşıma çıkan site MH oldu desem yalan söylemiş olmam.