Hile Sitesi Açmak ve ya Satmak

• Konuyu başlatan Üye silindi 1191729
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1191729

Ü
İnternette araştırdığıma göre bu suç olarak kabul ediliyormuş ve hapis cezası varmış satsan da satmasan da mesela memoryhackers de bi hile sitesi.
Benim merak ettiğim konu bir çok bunun gibi forum veya ücretli satın alma platformları mevcut. Bunlar nasıl ceza almıyorlar veya yırtıyorlar bunun bir yolu varmı bana yardım edebilecek bu konu da discord adresi verebilirim ve bir iş yapmak istiyorum ilgilenen c++ bilgisi olan arkadaşlar ulaşabilirler discord: RegardOne#2563

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum Memoryhackers sadece bir hile sitesi değil , YAZILIM ve BİLİŞİM olarak da olanak sağlıyor , Kodlar vs Öğretici
Her konuya uygun içerikler var.

Üye silindi 1191729

Ü
Dostum Memoryhackers sadece bir hile sitesi değil , YAZILIM ve BİLİŞİM olarak da olanak sağlıyor , Kodlar vs Öğretici
Her konuya uygun içerikler var.
Haklısın ama yasal olarak suç. Suç hafifletici şeyleri saymazsak :) benim merak ettiğim konu forumdan ziyade bu siteler

Üye silindi 1191729

Ü
Kardeşim ben iş yapmak istiyorum ve profosyonelce bi yardım bekliyorum takılıp takılmamak değil konu.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
yer sağlayıcısı ise sıkıntı yok uyar kaldır ama diğer türlü sıkıntı bunu geçtim çok istekliysen açmaya dava yemeye hazır ol hele ki türk oyunlarında yapma

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Memoryhackers.org 2015 yılında kurulmuş memory hacking topluluğudur. Bünyesinde Dword Team ve bir çok profesyonel coder bulundurmaktadır. Amaçları pay2win olan oyunlardaki parayı öde , birinci ol ayrımcılığını kaldırmak için yazılımlar üretip / paylaşmaktır. Paylaşılan yazılımların memoryhackers.org ile bir alakası olmayıp, memoryhackers.org yasalara göre sadece "yer sağlayıcı" olarak hizmet etmektedir. Sitede bir çok oyun için yazılmış hile & Araçlar bulabilir, programlama dersleri izleyebilir, ilginizi çeken içerikleri paylaşabilir ya da bilgisayarla ilgili veyahut hayatınızdaki herhangi bir olayla ilgili görüş & yardım talep edebilirsiniz. Memoryhackers.org kökleri çok uzun yıllara dayanmaktadır. Memoryhackers.org oyunlardaki zengin / fakir ayrımcılığını kaldırmak için uzun yıllar hizmet vermektedir & vermeye devam edicektir

Economist
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tahminimce Türkiye dışında bir lokasyonda barınıyor hosting bu yüzden sıkıntı olmuyor :brainfree:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Boş konuşmayın, elli kere tartışıldı bu konu. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...