Onaylı Üye
Arkadaşalr hile yi açıyorum onayı yapıyorum knives out u seçiyorum oyun bekleniyor diyor sonra knives outu açıyorum hala oyun bekleniyor yazıyor çözümü nedir ??????
Öylede OLmuyoroyunu aç ondan sonra hileyi inject et
aga hayır bende ekranı kapatmayın yazıyor hılede fakat 1 saat sonra hala bekleyin yazıyorSistemin "Windows 10 Home 1803" Değil Mi?
Öyleyse Çok Normal![]()
windows 8.1 Pro Bide Önceden Olmuyordu Bugün Olmaya başladı Normalde Hiç BÖYLE olmazdıSistemin "Windows 10 Home 1803" Değil Mi?
Öyleyse Çok Normal![]()
Sana Demedim Kardeşim AMAÇ ???????????????????????????????aga hayır bende ekranı kapatmayın yazıyor hılede fakat 1 saat sonra hala bekleyin yazıyor
e peki bu windows 10 home 1803 için hilelere ne olacak yani bu windowsun sürümü için bir düzeltme olmıycakmıSistemin "Windows 10 Home 1803" Yada "Windows 8.1 Pro" Değil Mi?
Öyleyse Çok Normal![]()
LeftSpace PC Sini "Windows 10 Home 1803" Yapana Kadar Olmayacake peki bu windows 10 home 1803 için hilelere ne olacak yani bu windowsun sürümü için bir düzeltme olmıycakmı
aga be şimdi ne halt etcezLeftSpace PC Sini "Windows 10 Home 1803" Yapana Kadar OlmayacakBende Olmadığı Sürece Çözemem Diyor
![]()
şimdi baktım da windows 10 pro içindemi geçerli bu hataaga be şimdi ne halt etcez
onay sistemi PENCERELERİ YOK SAG TARAFTA BEYLER O OLSAYDI ONAYLAMA OLUCAKTI OLMADIGI İCİN SUAN OLMUYOR ADMİN SUAN BAKIM YAPIYOR HERALDE
bir tarayıcıya ctrl+v yapın düzelecektirONAY BAŞARILI BU SAYFAYI KAPATMAYIN BİRAZ BEKLEYİN LÜTFEN KAPANDIĞINDA HER ŞEY TAMAMLANACAK DİYOR SAYFA KAPANMIYOR YARDIM LTF
varsayuılanı google yapıcaksın yoksa olmazaga hayır bende ekranı kapatmayın yazıyor hılede fakat 1 saat sonra hala bekleyin yazıyor