Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
exe olmaz derlemen lazım genelde visualstudio sln'si olarak paylaşılıyor dolayısıyla studio ile bunu aç sonra build butonuna bas , türkçe haliyle derle bu arada source'si paylaşılmış hiç bir hile işe yaramaz dolayısıyla boşa uğraşma çünkü 1000 tane daha post açacaksın tek tek her hatanda başka şekilde niye diyorum :
SRC'yi yükleeyemeyeceksin framework veya kütüphane eksik hataları alacaksın es kaza yaptın src'yi yükledin build edemeyeceksin milyonlarca eksik , yanlış ve eski koddan hatalar verecek yazılımla hiç aran olmadığı içn bunları da tek tek soracaksın bu aşamaya gelen kadar zaten kafadan 1 ay yiyeceksin bana kalırsa , sonra derleyeceksin es kaza bir şekilde başarıyla çalışmayacak bu da şu demek doğru mu derledin , muhtemelen hatalı ama sayıyoruz ya bir tane yazılımcı arkadaşın veya forumdan birileri yardım eder ve derlersiniz bu sefer POİNTER'lar OFFSET'ler eksik ve yanlış olacak bu dda ne demek
oyun neyse örnek veriyorum Valorant , Önce valorantın anticheat ve detect it sistemlerini bypass veya deaktif edip oyunda bu verileri toplayacaksın wallhacktir esptir aimbottur Ram üzerinden bunları da en kolay yapma olayı genelde Cheat Engine oluyor reverse engineering bilmiyorsan , Cheat engine ile önce adresleri arayacaksın deneme yanılmayla doğru value'ları ve offsetleri bulacaksın sonra programının src'sine yani kaynak kodlarına dönüp bunları girip öyle güncelleyeceksin ki çalışsın kısacası kardeş , Yazılımdan anlamıyorsan , Paster'san , Lamer'san ya da bu işlerle ilgielnmeyen normal biriysen sen o source'deki hileyi kullanmayı unut
genelde visual studio sln'si olarak paylaşılıyor dolayısıyla studio ile bunu aç sonra build butonuna bas , türkçe haliyle derle bu arada source'si paylaşılmış hiç bir hile işe yaramaz dolayısıyla boşa uğraşma çünkü kaynak kodu açık olan hileler korumasız olur