Üye
Lol oyununa hile yapabilirmisiniz acaba ?
parayla alabileceğimiz yerler biliyormusun güvenli yerler ?Genellikle league of legends hileleri parayla satılıyor.Ama bedavaya satın alırsan ban yeme riskin çok yüksek ben 1 reporta ban yemiştim o yüzden parayla alsan senin için daha iyi olucaktır.
Paralı hileler genellikle daha güvenlidir ve daha kolaydır bunu csgodaki hileler gibi düşün bedava hile ve paralı hile sence hangisi ?parayla satılan hilede ban yemiyormusun yada kalite olarak ne farkı var ?
lol hile için hic bir yere güvenme 1 2 haftada ban yersin hangisi olursa olsun riot acsı sağlam ayrıca riot yeni ac üzerinde çalışıyor dahada sıkılastırcakalr wolfa felan benzemez yaniparayla alabileceğimiz yerler biliyormusun güvenli yerler ?
Haklısın teşekkürlerlol hile için hic bir yere güvenme 1 2 haftada ban yersin hangisi olursa olsun riot acsı sağlam ayrıca riot yeni ac üzerinde çalışıyor dahada sıkılastırcakalr wolfa felan benzemez yani
Alâkaya çay demle?Genellikle league of legends hileleri parayla satılıyor.Ama bedavaya satın alırsan ban yeme riskin çok yüksek ben 1 reporta ban yemiştim o yüzden parayla alsan senin için daha iyi olucaktır.
ne flood yaptın ohaaaLoltity öneririm ama biraz pahalı en ucuz 1 ay 45 tl.