Hile Yapımına Giriş / LocalPlayer - StaticAddress [Video Ders]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tekrar merhaba,
yeni, taze, sıcak bir video daha rehberimize tam gaz devam. Bir önceki konu ile alakalı
onu izlemediyseniz şöyle hemen konuya zıplayın ----hemen konuya zıplayın ----
bundan sonraki dersler biraz daha deneyime dayalı olacağı için bunlar kadar sıkıcı olmayacak
ama tabi ki tam anlamıyla anlamak ve uygulamak için bu adımların iyi anlaşılması lazım, bu işle uğraşmaya başlayanların
bu tut lar sayesinde "haaa bu böyleymiş, şu bundan geliyomuş" diyeceklerinden eminim

video da ki şema;
şema.png

daha sonraki adımlara geldiğimizde bunlar size çok daha anlamlı gelmeye başlayacaktır, tabiki bir öğretmen değilim bu işten de bir karım yok
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR
ben bu işleri zamanında çok merak etmiştim ve ozamanlar Türkçe kaynak çok azdı, elbette benimde yanlış bilgilerim olabilir ama iyi ki bu site var ve
insanların doğru öğrenmesine yardımcı oluyor.
bu uzun konuşmadan sonra sizlere gelecek derste neler olacağını söyleyeyim başta External olmak üzere, akabinde Internal olacak gibi sıralama takipli düşünüyorum. Zaman buldukça bu konuları da
güncelleyip daha detaylı sunmak istiyorum.. :):D

Son düzenleme:
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Güzel ve faydalı bir video olmuş bu tarz paylaşımlarının devamını dilerim

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
güzel faydalı teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Elinize sağlık daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.Bir sorum olucak herhangi bir fix yemiş hileyi güncelleyebilir yada hile koruma bypass yapabilirimisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Eline sağlık Teşekkür ederim

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Elinize sağlık daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.Bir sorum olucak herhangi bir fix yemiş hileyi güncelleyebilir yada hile koruma bypass yapabilirimisiniz
yani aslında fix yemiş bir hile hook şekli değiştirilir yada bu addressler yada ofsetler takrar güncellenmeli sadece başka bir hileyi ben düzeltemem şahsen çok uzun olur ve kod takibini iyi yapman gerekir hatta belki hilenin yazarı karmaşık yaptıysa imkansızda olabilir.

Üye
7 HİZMET YILI
Seçtiğin Yeşil Addreslerden Neye Göre Seçtin ? (Video: 2 dk 45 sny)

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yardım et lütfen ben bir hile kodladım ve bu hileye süre eklemek istyiyorum örneği bu hileyi 7 günlük saqtın alındığı zaman 7 gün sonunda çalışmaması gerek onu nasıl yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...