Merhaba arkadaşlar, yeni bir video çektim çok yeni daha,
sizlerle paylaşmak istiyorum, bu serilerin devamı gelicek ve bir rehber yapmak istiyorum.
Şimdi pointerlar ile başlayalım video da bahsedilen dersi de çektim onu da yarın yayınlarım büyük ihtimal.
valla tekrar tekrar izliyorum iyi klavyede 10 parmaksın ama vallahi anlamıyorum senden bişi istesem PUBG VIPHack var bende "MODUSKA" Bunu bypass yapabilirmiyiz?
valla tekrar tekrar izliyorum iyi klavyede 10 parmaksın ama vallahi anlamıyorum senden bişi istesem PUBG VIPHack var bende "MODUSKA" Bunu bypass yapabilirmiyiz?
1 aylık vıp hack aldım ama bir daha para vermek ıstemıyorum yabancı menşeili çok paha key sistemi ile çalışıyor bi el atan olursa ben değil herkes nasiplenir...
Emek var evet ama buna vakit ayırmak lazım. Bunu herkes yapabiliyor olsaydı, satıcılar olmazdı. Bende bir zamanlar merak saldım ama ince düşünmek lazım beceremedim gerçekten. Teşekkür ederiz paylaşım için.