Çözüldü Hile yüklenmeme hatası (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Loader açık siteden hileyi yükle dediğim zaman yüklemiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Google geçmiş ve çerezi temizle büyük ihtimalle düzelir.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Farklı bir tarayıcı kullanıyorsanız ona göre çözüm sunayım.

Chrome için :
  1. Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
  2. Sağ üstteki Diğer simgesini
    Diğer
    tıklayın.
  3. Diğer araçlar
    ardından
    Tarama verilerini temizle'yi tıklayın.
  4. En üstte bir zaman aralığı seçin. Her şeyi silmek için Tüm zamanlar'ı seçin.
  5. "Çerezler ve diğer site verileri" ile "Önbelleğe alınan resimler ve dosyalar" onay kutularını işaretleyin.
  6. Verileri temizle'yi tıklayın.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Google geçmiş ve çerezi temizle büyük ihtimalle düzelir.

Banada sildirttilrede pek bir faydası olmadı. Hilede olan bir hata yüzünden tüm sitelerden çıkış aldım :) çerez temizlemek bir hatanın çözümü değildir sadece sizlerin son yaptığı işlemlerin geçmişini temizler.

Birçok kişi çerez temizlemeni isteyecektir fakat ben açıkl getiriyim;

Kullanıcıların yapmış olduğu site aramalarının cookieslerinin tutulduğu alana/depoya çerez deniliyor vede bunların temizlenmesinin hiçbir faydası yoktur. Şayet ben wolftü hilesi için denediğimde en son tüm sitelerden çıkış aldırttılar vede yine çalışmadı çünkü hilede hata vardı. Aynı şekilde sen normal gündelik kullanıyorsan vede hile çalışmıyor ise hilede sıkıntı vardır sende değil. Fakat herkeste olup sende olmuyorsa sende bir problem varken bir kaç kişide olmuyorsa "genel" bir problem vardır. Ayrıca hileleri kullanmak içinde "Onaylı Üye" olman gerekiyor.

Bunların dışında ek olarak belirttiğim gibi çerez temizlemek çokta bir işini görmeyecektir bir ihtimal %temp% silebilirsin onun dışında bir çözümü yok. Oyununa göre değişkenlik gösteren virüs programın var isede bir tek kendisi blokluyordur başkada bir hata sebebi zaten olamaz.

Ayrıcada yukarıdada söylediğim gibi birçok hile onaylı üyeden sonra açılıyor.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Banada sildirttilrede pek bir faydası olmadı. Hilede olan bir hata yüzünden tüm sitelerden çıkış aldım :) çerez temizlemek bir hatanın çözümü değildir sadece sizlerin son yaptığı işlemlerin geçmişini temizler.
Aldığınız hataya göre farklı çözüm yöntemleri sunuyoruz sizde çalışmadı diye başkalarında çalışmayacak diye bir kural yok aldığınız hatayla alakalı konunuz varsa linkini atın dönüş yapalım yoksa konu açarsanız dönüş yaparız.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aldığınız hataya göre farklı çözüm yöntemleri sunuyoruz sizde çalışmadı diye başkalarında çalışmayacak diye bir kural yok aldığınız hatayla alakalı konunuz varsa linkini atın dönüş yapalım yoksa konu açarsanız dönüş yaparız.

wolftü konuma bakabilirsiniz hala daha çözümü bulamadım olay nadere iletildi 3 sayfa falan oldu.

Yukarıda zaten başkasında çalışmıyorsa sendede çalışmıyorsa genel bir problem olduğunu, sadece sende çalışmıyorsa senlik bir şey olduğunuda ek olarak belirttim. Söylediğim gibi konuma herhangibi çözüm hala daha bulunamadı wolftü için

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...