hilede problem var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
menüsü var fakat ne adam gözüküyor ne aim odaklanıyor. benlik sıkıntımı yoksa hilede bir problemmi var. güncelleme olmadan önce çalışıyordu.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeş Bendede Calışmıyor Üsteeki Dword Acılıyor Radar Felan Var Ama Hack- Aim V.s Calısmıyor Diğerini Acıyorum Acıldıktan 5 Saniye Sonra Hata Verip Kapatıyor.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
beyler ben 5 den fazla hıle denedım ama hıçbiri çalışmıyor hepinimize ve pubg mobile ailesine geçmiş olsun artık hile yok bilek gücüne kuvvet kardeşlerim :DDD

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kesin bilgimi kesinse alıştıra alıştıra söylee :(
altını çizerek söylüyorum kesin olmayabilir :D ama benim tahminimce artık hile zor yan hesapdan çok hıle denedım. Bi arkdaş var canlı yayında youtubede hıle açık ama baktım oyun güncel değil Pubg Mobile bunun için çok büyük önlem aldı Youtuber ler de konuşuyo

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
burak asaf açılıyor fakat esp box vesayle olmuyor
Post automatically merged:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
babacanlar koskoca valve baş edemiyor hileyle cs go valve vac overvacki rahat olun türkler bunu çözer yazılıma başlamışlardır bile şimdi ve oyunda hile var halen yok demeyin sadece biz şuan ulaşamıyoruz. adamlar halen ucuyorr

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
babacanlar koskoca valve baş edemiyor hileyle cs go valve vac overvacki rahat olun türkler bunu çözer yazılıma başlamışlardır bile şimdi ve oyunda hile var halen yok demeyin sadece biz şuan ulaşamıyoruz. adamlar halen ucuyorr
yalnız dikkat ettigim bir husus var ULAŞAMIYORUZ derken ?? genelleme olarak lütfen konuşma

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yalnız dikkat ettigim bir husus var ULAŞAMIYORUZ derken ?? genelleme olarak lütfen konuşma

Sitemizin Hilesi Aktif Değil Ve Ulaşılamıyor İşte Ulaşamıyoruz Diyorum Çünki Bekleyen Çok İnsan Var Bu Araplara Bırakıcak Değiliz Meydanı TÜRKÜZ BİZ TÜRK VE Fatih Olduysam Ben Yine Bu Hileye Borçluym Oyle Ban Yeme V.s Legit Oynamazsan Yersin EVET BİZ 18 KİŞİLİK BİR EKİP OLARAK BU HİLEYİ BEKLİYORUZ VE ULAŞAMIYORUZ Aktif Hile Var Ulaşılan Ama Güvenemediğimiz İçin AccmıyoruZ TEST HesaplaRI Actık Bazı Ayarlarda Ban Verdi Bazılarında Oyundan Attı Şimdi demem oki niye takıldınki sen cogullu kelimeye sen oynamıyor olabılırsın hileyi haddi oynamıyon ozaman bu konu altında ne geziyon hadi arıyon oynuyon diyiyim genellemede niie sorun yapıyosun güzel insan tek takıldıgın konu buysa çok etik gelmedi bana mantıklıda gelmedi

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaslar bir sakin olun, her güncelleme sonrası yaşanan klasik bir sorun bu.

Buranın yaş ortalaması 15 sanırım? Geçmiş konulara göz atmadan ön yargı içeren yorumlar 15 yaşı ve altına mahsus bir durumdur.

Oyun güncelleme veriyor , hile ise en geç 1 güne güncellenip normale dönüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...