hilede problem var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
menüsü var fakat ne adam gözüküyor ne aim odaklanıyor. benlik sıkıntımı yoksa hilede bir problemmi var. güncelleme olmadan önce çalışıyordu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadasslar acıklama yapılır mutlaka guncellenecek yada guncellenıyor dıye 2 gun sabredıp hılesız oynayın guncelleme mutlaka verırler vermezlersede canları sagolsun deyıp gecın kımse mecbur degıl burda sıze hıle kodlayıpda aktıf kullandırmaya oyuzden bıraz sabır edın surda vardı burda bu vvardı demenın alakası yok varsa ındır onu kullan yada gıt paranla satın al onunla oyna bedava buluyorsunuz bırde sayfaya laf saydırıyorsunuz ben allahdan sayfa yonetıcısı degılım en ufak kotu sozde dırek ban atarım sızlere
Post automatically merged:

evet hıle oyunda acılıyor ama hıc bır foksuyonu calıusmıyor cunku guncelleme yazılmıs kodların yerlerını kaydırdı oyuzden sabredın hıle engellenmıs olsaydı hıc acılmazdı start vermezdı acılması ıcın oyuna sadece zaman lazım bıraz 2 gun sonra oh dersınız hepınız geldı hıle dersınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yonetıcı arkadaslardan rıcalarımız baslıga bır bılgı koyarsa sevınırız ve bazı sapsal arkadaslarda sayfada surda var burda var demesın herkezde o kıseye guvenıp ınanıp ona nerde nasıl demesın arkadaslar olsa kendı bu sayfada yorum yapma geregı duymaz ben bu sayfayı buldugum gunden berı en yakın arkadasıma bıle soylemıyorum surda dıye cunku nekadar fazlalık okadar cıvıklık demek herkez arasdırsın bulsun dıyorum su hıleden baska hılede guvenlı ve stabıl degıl arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...