Hiledeki Virüs Oranı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Az önce bir youtube kanalının paylaştığı PUBG Mobile hilesini indirdim önceki hilelerini açmıştım oyunda çalışıyodu ve bilgisayarımda meydana gelen bir problem olmadı ve az önce yeni bir hile paylaştı dosyayı indirdim henüz açmadım ve virüs totalde tarattım (zip halini) sonuçlar böle 60 öğeden 30 u böle görseli de atayım

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ve dosyanın içinde 2 tane exe dosyası vardı onların ikisinide tarattım ilki;

Ve ikincisine ekran yetmedi oyüzden geniş açılı aldım;

Özet olarak bu dosyaları açarsak ne olur belki hile olur çalışır ama bilgisayara bir sıkıntısı olurmu anlatırsanız sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
VirusTotal'e çok dikkatli bakmadım ama özellikle pubg üzerinden kullanılan mining (ekran kartından bitcoin) durumu olabilir dikkatli olun.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
zip halinde taratirsa fake virus cikabilir dosyayi indirip calistirma exe sini tarattir

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Anlatmaya gerek yok alsana kullanmaman için bir sebep

Son düzenleme:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
haci cok buyuk ihtimalle virus cok merak ediyorsan pc ye deep freeze kur bisi olursa reset atarsin hicbiesey olmamis gibi devam edersin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
adware dropper var kullanma kullanırsanda bılgısayarını yavas yavas kastırıcaktır.

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
haci cok buyuk ihtimalle virus cok merak ediyorsan pc ye deep freeze kur bisi olursa reset atarsin hicbiesey olmamis gibi devam edersin
adware dropper var kullanma kullanırsanda bılgısayarını yavas yavas kastırıcaktır.
Benim amacım hileyi kullanmak değil eski hilesini kullanıyordum ve trojan meselesi olunca bi son hilesini indirip bir taratıyım dedim ve sonuç bu sizede sorayım dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...