Hileden ban yemek şans işi filan değil!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
arkadaşları görüyorum
-defenderi açın hileye izin verin filan demiş .d
-bazıları belli etmeden oynuyorum sorun yok knk .d
-brom anlıyor musun? ben elmasım ban yemem gayet normal
-eee abi bana kimse hile demedi nasl banlandım?

arkadaşlar riot belirli bir günde log kayıtlarında sc kullananları çekiyor database'ine.(aynı olay valve'dede geçerli) daha sonra bunları banlıyor.Sen ne kadar legit oyna ne kadar önlem al hepsi gereksiz.benim 2 tane hesabım gitti.Tahminimce sezon bitmeden önce logları aldı 1-3 gün arasında
Şöyle bir bakarsak elimde 3 adet hesap var ondan önce hepsini değişimli oynuyordum.2 hesabım gitti ve elimde hala 3 hesabım daha var.Bunlarıda kullanmama rağmen ban yemediler.
İşte bu dediklerimin kanıtıdır.Lütfen diğer arkadaşların dediklerine kapılmayın.%100 ban riski var evet ama buda sana bağlı.Ya reporttan yersin ya da ban dalgasından.
iyi forumlar...

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Benim postumda hatırladığım kadarı ile ban riskiniz düşmektedir yazıyor,ayrıca sc kullananların datasının çekilmesinin ne kadar işe yaradığı valve gibi başarısız bir örnek ile kendin söylemiş oluyorsun zaten, benim postumda yazan defenderi açıp uygulamaya izin verme yöntemi sadece farklı bir bölmeye alınmamak ve aşırı dikkat çekmemek için uygulanıyor.

benim postuma yapılan 2. eleştiri bu oldu bakalım daha kimler yazıcak...

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Doğru çünkü son hafta girdiğim hesaplar ban yedi diğerleri duruyor.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Şans işi olsa da olmasa da bandan kaçışınız yok. Tartışmasını yapmaya bence gerek yok.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dediğin gibi hile açtıysan er yada geç banı yersin kaçınılmaz son

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kısaca ban dalgasına denk gelirseniz kaçışınız yok kardeşim siz oynayın ama ban yeme riskinizin de yüksek olduğunu bilin diyor arkadaş.

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben kaza ile main hesabımda sc açtım ama antrenman modundaydım skıntı olurmu ve hala ban yemedi

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hiçbir hile zaten %100 güvenli değildir bunu bile bile hile açıyorsunuz elbet bir gün ban yiyecekti zaten

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
şans işi felan değil elbette bu konuda sonuna kadar haklsın . Ama hileyi belli etmemek çok ayrı bir sanat ve sen bu sanatı icra edemiyorsun. Aktif olarak 9 aydır script kulandığım bir hesap var . Hesap şuan plat 2 , günde 2-3 maç atıyorum fazlası yok . Bririne ana avrat söversin oyunda soonra o adam seni reportlarken hileyede tıklar geçmiş olsun . Yani sana birinin hile demiş olmasına gerek yok. Ben hiçbirşekilde report edilmemişim ki şu banwave dalgasında bile ban yemedim . Evet dediğin gibi şans işi değil ama ben yiyip yememek senin elinde

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga hile kullanıyorsan ban yiyince ağlamıcaksan kullancaksın

Üye
6 HİZMET YILI
Şans işi dostum ben kullanmadım ama arkadaşım kullanıyodu baya bildiğin herşeyi açmış belli ede ede oyniyodu hala ban yemedi

Üye
5 HİZMET YILI
bende sadece 3 maç script kullandım 1 hafta sonra bir baktım ban yemiş gitti 34 seviyelik hesap

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
arkadaşlar 2. parti bir yazılım kullanıyorsunuz bunun şansla falan alakası yok eninde sonunda ban yiyeceksiniz er ya da geç

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bu olayın belli etmesi etmemesi falan hikaye riot sağ click sayısına bile bakıyordur

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben bu sc yi 2 ay 3 ay dır kullanıyorum böyle bir şeye rastgelmedi tabikide ban riski var. Ve banda yedim zaten dün girdiğim zaman hesap banlı çıktı ve şunu düşünüyorum yeni hesap açsam ve sc ile oynasam direk ban yer mi?

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
ben kaza ile main hesabımda sc açtım ama antrenman modundaydım skıntı olurmu ve hala ban yemedi
Geçmiş olsun bi soğuk su içersin artık hesaba injekt ettiğin an hiç bir türlü bandan kaçamıyorsun :D
bu olayın belli etmesi etmemesi falan hikaye riot sağ click sayısına bile bakıyordur
Tabi görüyor bilgisayarının IP bilgilerinden bastığın klavye tuşuna click sayısına kadar görüyor kaçış yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...