Seçkin Üye
sana katılıyorum xdBaşlangıçda bende oşekilde düşüyordum sonra bir baktım foruma alışmışım hoşuma gitti insanlarla iletişimde olmak yardımcı olmak
hayda xdben ilk başta mesaj yazmayı konu açmayı bilmiyordum
bendede alışkanlık haline geldi her gün min. yarım saat burdayımBaşlangıçda bende oşekilde düşüyordum sonra bir baktım foruma alışmışım hoşuma gitti insanlarla iletişimde olmak yardımcı olmak
Ya bende o tarzda yorum yapan biriyim ama 600 yorum bir hile için gerçekten fazla.Başlangıçda bende oşekilde düşüyordum sonra bir baktım foruma alışmışım hoşuma gitti insanlarla iletişimde olmak yardımcı olmak
kesinlikle öyleBaşlangıçda bende oşekilde düşüyordum sonra bir baktım foruma alışmışım hoşuma gitti insanlarla iletişimde olmak yardımcı olmak
Teşekkür ederimbende valorant hilesi için 600 yorum kasmayı düşünüyordum valla adamsın iyi konuşmuşsun reis
açıkçası düşününce bana da çok gelmedi, üzerine konuşabilecek çok fazla konumuz var bu forumdaMemoryHackers bir çoğumuzun çocukluğu veya gençliğinden beri var olan bir platform. Eski üyelerden birisi olarak bu gözle bakmamanız elbette beni mutlu etti. İçinizden gelen yorumlarla art niyetsiz takıldığınız vakit 600 yorum çok bir şey değil.
oyun hilesi yerine gerçekten kendini geliştirecek ve öğrenebilecek bir çok şey olduğunu fark ettiğin bir mecra burası gerçekten çok iyiHayatımda ilk defa bir forumda zevk alarak yazıyorum öğreniyorum takip ediyorum mutlu oluyorum şuan işteyim ve gizli kaçak yazıyorum o derece herşeyin fazlasını hakeden bir site çalışması var hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?