4 cok ama en azından 1 yıl yapılabilir diye dusunuyorum. hilenin guvenligi açısındanhile kullanımlarında super user gerekliliğine 4 yıl ve üzeri kullanıcıların eklenmesi konusunda ne düşünüyorsunuz
Her gün veya 2günde bir sadece 15 dakikanı ayır valorant ölmeden kullanacağından eminimaçıkçası ben de valorant oynamak istiyorum ama malesef süper üye olmak gerekli süper üye olana kadar valorant ölecek gibi duruyor
İyi de super member olana kadar zaten valorant ölecek![]()
kanka ben hep burdaydım ancak bilgim olmadığından olaylara karışmadım genelde okuyucu taraftayım nerdeyse atılan her postu inceliyorum ancak bilgim olmadığından dolayı yorum yapamıyorumTabii kanka 4 mesajlı 4 yıllık üyesin, valorant'ı sadece 4 yıllık üyelere açsınlarDD 4 yıldır neredeydin? öyle hesabı açıp bırakıp gitmekle olmuyor işte.. Asıl adaletli sistem bu.
sana zorluk çıkarmaya çalışmıyoruz kankam sadece yıllanmış ama fikri olmadığından dolayı yorum atmamış üye statüsünden yukarı çıkamamış arkadaşların da forumda bir kaç hakkı olması için oluşturdum konuyu yoksa zaten yöneticilerin kararıDur. Yeni kayıt oldum ve daha standart üyeyim. Bana zorluk çıkarma![]()
4 ü misalen söyledim kanka belirli bir süredir sitede olan arkadaşları da düşünelim anlamında4 cok ama en azından 1 yıl yapılabilir diye dusunuyorum. hilenin guvenligi açısından
kanka bu durumun etkileşimi azaltacağını düşünmüyorum yardım etmek istiyenler zaten devam ediyor ancak benim gibi bilgisi olmayan arkadaşlar spam yapmadan standart üye nin üzerine çıkamıyor şahsen ben hile gurmesi gibi tüm hileleri deniyorum ancak nasıl yapılır nasıl kodlanır işte kendimce config yazayım falan gibi bir bilgim yok diğer arkadaşların karşılaştığı sorunları çözebilecek bilgim de yok bu durumda ben hiç bir zaman herkese sunulan verilerin üstüne çıkamıyacağım benim amacım benim gibi arkadaşların da bu forum da yer aldığını hatırlatmak zaten ben bir fikir sundum yapılacak diye bir şey yok yöneticilerimiz belki birazdan konuyu bile kilitler tartışmaya kapalı diyerekGereksiz olur bence. Ben burda çok önceden de vardım ama hesabımın tüm bilgilerini unuttum sadece şifresi aklımda. Ama buna rağmen kullanamıyacağım mesela. Hem öylede etkileşim azalır millet boşa uğraşmaz insanlara yardım etmek için
kanka diğer şartlar değişsin demiyorum ki sadece hileyi kullanabilecek gruplara bir süredir sitede olan kişileri de ekliyelim diyorum yoksa bir hileyi kullanmak için aylarca sitede beklesinler demiyorum tabiki şimdiki sistem çok mantıklı ama bir ekleme yapsak fena olmaz benceŞöyle düşün bir yeni üye geliyor foruma herhangi bir hileyi kullanabilmesi aylar sürse kalmaz ama burda mesaj adeti için kalırsa tamamlamaya çalışırsa o şekilde aktiflikte olur.
Bunun yazılımla alakası yok forumda çok şeyler paylaşılıyor ve ona görede fikrini veyahut ona göre yorum yapıyorsun bende fazla anlamıyorum yazılımsal bazı şeyleri ama gidip bazı kişilere araştırma yaparak elimden geleni sunup yardım etmeye çalışıyorum bu kadar basit ARAŞTIRMA önemlihaklısın ancak amatör birisi olarak kime nasıl bir faydam dokuna bilir bu konularda hiç bilgim yok
Post automatically merged:
merhaba dostum benim yazılım alanında bilgim yok denilecek kadar az ve burada sorunlar çoğunlukla yazılım üzerinden dönüyor benim kime nasıl yardım etmemi beklersin bilgim olsa bu muhabbeti yapıyor olmazdım![]()
haklısın diyecek bir şeyim yok hakim bey ben bir öneri sundum bunda bir art niyet yoktuBunun yazılımla alakası yok forumda çok şeyler paylaşılıyor ve ona görede fikrini veyahut ona göre yorum yapıyorsun bende fazla anlamıyorum yazılımsal bazı şeyleri ama gidip bazı kişilere araştırma yaparak elimden geleni sunup yardım etmeye çalışıyorum bu kadar basit ARAŞTIRMA önemli
yanlış anladın beni fikir sunduğunu bende biliyorum ama bende açıklamasını yaptım kusura bakma amacım kötülemek veyada aşağılamak tarzında birşey değildi iyi forumlar dilerimhaklısın diyecek bir şeyim yok hakim bey ben bir öneri sundum bunda bir art niyet yoktu
gereksiz değil ama 4 yıl biraz fazla gibi gerçekten deGereksiz.
deniyorum kardeşim emin ol herkese yardımcı olmaya calısıyorum ve faydalı mesaj atmaya calısıyorumuğraşırsan emin ol max 1.5 ay içinde süper üye olursun
sen ne kadar sürede seçkin üye oldun ?uğraşırsan emin ol max 1.5 ay içinde süper üye olursun
Ben şuan 600 mesaj için çabalıyorumda boşa çabalıyormuşumhile kullanımlarında super user gerekliliğine 4 yıl ve üzeri kullanıcıların eklenmesi konusunda ne düşünüyorsunuz