Onaylı Üye
Pubg Hilelerini kullanamıyorum site mi değişti yeni birşeyler mi oldu anlamadım ne yapmam lazım kullanabilmek için
Onaylı üye olursanız DWORD hileyi kullanabilirsiniz onaylı üye için;Başka bir hile kullanabilir miyiz peki
Pubg Hilelerini kullanamıyorum site mi değişti yeni birşeyler mi oldu anlamadım ne yapmam lazım kullanabilmek için
normal üyelere açık olan hile güncellenmekte dostumneden olmuyor ya
Onaylı Üye Olmak İçin 50 Mesaj At Konulara En Az 5 Günlük Üyeliğin Olması Lazım Diye Biliyorum.Pubg Hilelerini kullanamıyorum site mi değişti yeni birşeyler mi oldu anlamadım ne yapmam lazım kullanabilmek için
Şuan güncelleme var yakında biter hileyi kurabilirsinPubg Hilelerini kullanamıyorum site mi değişti yeni birşeyler mi oldu anlamadım ne yapmam lazım kullanabilmek için
hocam şuanda üyeler için olan hile bakımda hazır oldu zaman duyuru yapılır takipte kalırsan görürsün ama bence 50 yorum yapıp oynaylı üyeler için olan hileyi kulansan daha iyiPubg Hilelerini kullanamıyorum site mi değişti yeni birşeyler mi oldu anlamadım ne yapmam lazım kullanabilmek için
doğru biliyormuşum 5 günlük üyelik muhabbeti için tereddütüm vardı doğrumuş.Hileleri kullanmak için onaylı üye olman gerekiyor. Onaylı üye olmak için gereken şartlar : Konulara 50 mesaj göndermen gerekiyor bu mesajlar konuyla alakası olursa uyarı alırsın, sitede 5 günlük üyeliğin bulunması gerek
yavaş yavaş nasıl oluyor hocam çalışmasa konuyu kilitliyorlar diye biliyorum zatenBende de olmiyordu yawaş yawaş oldu
kullanamıyorum derken nasıl bir sorunla karşı karşıyasın daha açıklayıcı yazsaydın keşkePubg Hilelerini kullanamıyorum site mi değişti yeni birşeyler mi oldu anlamadım ne yapmam lazım kullanabilmek için
yorum yaparak onaylı üye olman lazımPubg Hilelerini kullanamıyorum site mi değişti yeni birşeyler mi oldu anlamadım ne yapmam lazım kullanabilmek için