Hilenin ban durumu hakkında ve birkaç soru (LOL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak daha önce lolde hiç hile kullanmadım lakin bir hesabımı sattım ve yeni hesap açtım kendime ama şu bronzdan çıkamıyorum lanet olsun :) bronzdan çıkıp bırakıcam sorularım şunlar:
1- Lazysharp veya Windsharp hangisini kullanmalıyım
2- Bu hilelerden birini kullandım ve tamamen bir smurf edası ile oynadım kimse tarafından reportlanmadım diyelim genede ban yer miyim
3- Hangi herolarda bu hile kullanımı daha az belli oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1-lazysharp çok daha önceden beri var olduğu için çok daha gelişmiş, windsharp henüz yeni bir script, (lazysharp şuan sitede mevcut değil nasıl kullanacağını da anlamadım)
2-report yemek sadece ban süresini kısaltır yani her türlü ban yiyeceksin report yiyip yememen önemsiz
3-hile kullanımının en az olduğunu bilmiyorum ama en çok şunlarda direk hileyim diye bağırıyor (Sion-Xerath-Kalista-Yasuo)

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum lazy siteden karldırıldı zaten wind var ash alıyorsun oto dodge yi kapatıyorsun keyfine bakıyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
lazyshrap sitede mevcut değil ama para ile alabilceğin hile
hile kullanıp belli etmesen bile ban yiyebiliyorsun sistem tarafından
syndra brand fiora oynamalısın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
lazyshrap sitede mevcut değil ama para ile alabilceğin hile
hile kullanıp belli etmesen bile ban yiyebiliyorsun sistem tarafından
syndra brand fiora oynamalısın
brand benimde aklıma yattı baya
Dostum lazy siteden karldırıldı zaten wind var ash alıyorsun oto dodge yi kapatıyorsun keyfine bakıyorsun
ya bu otomatik dodgenin bazı ayarları varmış sanırım insancıl olan modu var diyorlar hiç belli olmuyor diyorlar doğru mudur acep ?
1-lazysharp çok daha önceden beri var olduğu için çok daha gelişmiş, windsharp henüz yeni bir script, (lazysharp şuan sitede mevcut değil nasıl kullanacağını da anlamadım)
2-report yemek sadece ban süresini kısaltır yani her türlü ban yiyeceksin report yiyip yememen önemsiz
3-hile kullanımının en az olduğunu bilmiyorum ama en çok şunlarda direk hileyim diye bağırıyor (Sion-Xerath-Kalista-Yasuo)
o banı illa ki yiceksin diyosun yani

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Dostum bazı herolar çok belli ediyor hile injectlendiğini anda ban riskin başlıyor sadece ne zaman ban yiyeceğin belirsiz hesabı kasıp elinden çıkarmaya bakabilirsin sadece.Ashe öneririm

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
1- Lazysharp veya Windsharp hangisini kullanmalıyım
Windsharp'ı kullanabilirsiniz, sitemizin ücretsiz hilesidir.
2- Bu hilelerden birini kullandım ve tamamen bir smurf edası ile oynadım kimse tarafından reportlanmadım diyelim genede ban yer miyim
Evet yersiniz. Script'i inject ettiğiniz an bandan kaçışınız yoktur.
3- Hangi herolarda bu hile kullanımı daha az belli oluyor
Bence graves, elise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...