Süper Üye
Boş yorum atanlar banlanacak ki zaten şuanda da banlanıyoro zamanda bence sitede boş yorum atanlar artıcak bence şuanki sistem iyi
Site yöneticileri bunu biliyordurbence biraz daha arttırılmalı hile gereksinimleri ama şuda var biz hangi rankta ne kadar üye var bilmiyoruz
hileyi kullanmak için sitede vakit geçiren insnalar otomatik olarak daha fazla reklam görecekleri için siteye daha fazla para kazandıracaklardır, ama sadece hile için üye olan insanlar sadece 24 saatte bir reklam göreceklerdir.sitenin aktifliği ve geliri için bazı hileler sadece üye olsan bile yeter olarak sunuluyor tahminimce o yüzden böyle
evet bir kaç hilede var ama bence en basit hile bile onaylı üyelik+ olmalıHayır zaten hileden hileye değişiyor bu mesela pubg hilesini herkes kullanabilir çunku oyun hile kaynıyor vs. fakat valorant hilesine rankı yüksekler erişebiliyor.
işte o yüzden diyorum gereksinimleri sayıya göre ayarlıyorlardır bence ki valorant için süper üye bile az parayla bile ud hile zor bulunuyorSite yöneticileri bunu biliyordur
Kimse foruma girmez adam çekemez basit hilelerdede gerek yok diye düşünüyorum ki Adminlerde benim gibi düşünüyor galiba.evet bir kaç hilede var ama bence en basit hile bile onaylı üyelik+ olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?