legit oynarsan yemezsin dworddahileyi ban riski olmadan nasıl kullanabiliriz
Liyakat ile hilenin bir bağlantısı yokki hocam. Liyakat oyundan çıkma, takım arkadaşlarını öldürme gibi nedenlerden düşüyor.ben 2 haftadır ban yemedim fakat liyakat baya düştü
Dword hile ile legit oynarsanız ban riski yoktur şuanlıkhileyi ban riski olmadan nasıl kullanabiliriz
evet ben bayadır kullanıyorum ban riski yok denecek kadar az sen hilleyi kullanırken çok belli edersen ban yersinhileyi ban riski olmadan nasıl kullanabiliriz
belli etmeden oynaman lazımhileyi ban riski olmadan nasıl kullanabiliriz
Liyakat ile hilenin bir bağlantısı yokki hocam. Liyakat oyundan çıkma, takım arkadaşlarını öldürme gibi nedenlerden düşüyor.
dword denemedim denicem sakin oynucamLiyakat ile hilenin bir bağlantısı yokki hocam. Liyakat oyundan çıkma, takım arkadaşlarını öldürme gibi nedenlerden düşüyor.
Dword hile ile legit oynarsanız ban riski yoktur şuanlık
aynen kibarca oynamak lazım. 20 kill çokbir macda 20 kill alırasan ban atar belli etme yokmuş gibi davran
Bazen Maçta ki Herkes Hile Oluyor Hocam Çok Denk Geldi Belli Etmeyeyim Diyorsun Adam Duvar Arkası Tarıyor Sinirlenince Kendine Hakim Olamıyorsunaynen kibarca oynamak lazım. 20 kill çok![]()
knk ban riski her türlü var ama bu riski düşürebilirsin hileyi fazla belli etmeden kullan rapor edilirsen incelenme altına alınırsın ve ban yersinhileyi ban riski olmadan nasıl kullanabiliriz