birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
her hile bir gün ban yedirticektir önemli olan o zamanı beklemen.
adam kayanın arkasında zıplıyor biliyor karsın dakide hileBazen Maçta ki Herkes Hile Oluyor Hocam Çok Denk Geldi Belli Etmeyeyim Diyorsun Adam Duvar Arkası Tarıyor Sinirlenince Kendine Hakim Olamıyorsun![]()
çok heaplar açtım ban yemekten bi hal oldumher hile bir gün ban yedirticektir önemli olan o zamanı beklemen.
Kanka adam duvarin arkasindaysa ates etme bir az yavas kullanhileyi ban riski olmadan nasıl kullanabilka
yav sorma kardeşim kaç kere belli etmeyeyim diyorum 300 m var gösteriyor adam tek atıyor bana ses kastı desen imkansız ateş ettim desen imkansız oyunu normal oynayan kalmamış 1 2 haftadır oynuyordum çok belli ediyorlar.adam kayanın arkasında zıplıyor biliyor karsın dakide hilesaka gibi
ban yemeye alıştkher hile bir gün ban yedirticektir önemli olan o zamanı beklemen.
denicez artıkKanka adam duvarin arkasindaysa ates etme bir az yavas kullan
Çok mantıklı hile hileyi şikayet ediyorAimbot açık oynarsan ban yememe şansın yok, onun harici sadece esp açıp onuda adamların üstüne üstüne gitmezsen ban yemezsin. Özellikle de karşındaki adamın hile olduğunu anlıyorsun zaten. Anladıgında o adamdan özellikle uzak dur seni banlatan o olacaktır çünkü![]()
what do u mean by reviling brother..?you have to play without revealing
thats a lotyou have to play just as politely. 20 kill too![]()
hocam legit oynarsan ban yeme riskin en aza düşerhileyi ban riski olmadan nasıl kullanabiliriz