Onaylı Üye
flash diske yükle kanka
Tamamdır teşekkür ederim... <3usb daha garanti vac gizli dosyayı tarayamaz kankam
kanka flash bellege yuşeseneCS:GO Sbyte hilesini çöpe atıyorum main hesabımla hilesiz oynayacağım zaman hileyi silmek istemiyorum bir daha yüklememek için yararı olur mu çöpe atmanın bana biraz saçma gibi geldiHani oyun, dosyaları falan tarıyor diyorlar ya ben de sıkıntı çıkmaması için böyle bir şey yaptım...
spam yapmak yasak die biliyorum kankam bu şekilde değil insanlara yardım ederek kasman daha işlevli olurAga boş yorumlar yacağım yorum kasmak için
Bence alakasız yavCS:GO Sbyte hilesini çöpe atıyorum main hesabımla hilesiz oynayacağım zaman hileyi silmek istemiyorum bir daha yüklememek için yararı olur mu çöpe atmanın bana biraz saçma gibi geldiHani oyun, dosyaları falan tarıyor diyorlar ya ben de sıkıntı çıkmaması için böyle bir şey yaptım...
Öyle birşey olsa bütün pc yi ele geçirsin ne gerek var ki yaniCS:GO Sbyte hilesini çöpe atıyorum main hesabımla hilesiz oynayacağım zaman hileyi silmek istemiyorum bir daha yüklememek için yararı olur mu çöpe atmanın bana biraz saçma gibi geldiHani oyun, dosyaları falan tarıyor diyorlar ya ben de sıkıntı çıkmaması için böyle bir şey yaptım...
Geri dönüşüm sisteminin konumu " C:\$Recycle.Bin\S-1-5-18 " Bu şekildedir , sizde bu S-1-5-18 Kısmı rasgele oluşturulmuş olur, Anti virüslerin bile geri dönüşüm kutusunu tarıyabildiği varsayılırsa bu konumdaki dosyalar erişilmez değildir. Ama günümüzün anti cheat sistemleri genelde runtime ve açılan klasördeki dosyaları algılama üzerine kurulmuştur. Yani sen geri dönüşüm kutusunu açtığın anda o dosya taranmış olur
ne demek her zaman hilecinin dostu hilecidirTamamdır teşekkür ederim... <3