Hileyi Çöp Kutusuna Atmak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
knk adam biliyrodur ya bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
usb ye at istediğin zaman kullanırsın

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
CS:GO Sbyte hilesini çöpe atıyorum main hesabımla hilesiz oynayacağım zaman hileyi silmek istemiyorum bir daha yüklememek için yararı olur mu çöpe atmanın bana biraz saçma gibi geldi :D Hani oyun, dosyaları falan tarıyor diyorlar ya ben de sıkıntı çıkmaması için böyle bir şey yaptım...
kanka flash bellege yuşesene

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
CS:GO Sbyte hilesini çöpe atıyorum main hesabımla hilesiz oynayacağım zaman hileyi silmek istemiyorum bir daha yüklememek için yararı olur mu çöpe atmanın bana biraz saçma gibi geldi :D Hani oyun, dosyaları falan tarıyor diyorlar ya ben de sıkıntı çıkmaması için böyle bir şey yaptım...
Bence alakasız yav :D

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Geri dönüşüm sisteminin konumu " C:\$Recycle.Bin\S-1-5-18 " Bu şekildedir , sizde bu S-1-5-18 Kısmı rasgele oluşturulmuş olur, Anti virüslerin bile geri dönüşüm kutusunu tarıyabildiği varsayılırsa bu konumdaki dosyalar erişilmez değildir. Ama günümüzün anti cheat sistemleri genelde runtime ve açılan klasördeki dosyaları algılama üzerine kurulmuştur. Yani sen geri dönüşüm kutusunu açtığın anda o dosya taranmış olur

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öyle birşey olsa bütün pc yi ele geçirsin ne gerek var ki yani :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ana hesabınızı kullanmayın, risk olmaz :mum: :mum:

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Geri dönüşüm sisteminin konumu " C:\$Recycle.Bin\S-1-5-18 " Bu şekildedir , sizde bu S-1-5-18 Kısmı rasgele oluşturulmuş olur, Anti virüslerin bile geri dönüşüm kutusunu tarıyabildiği varsayılırsa bu konumdaki dosyalar erişilmez değildir. Ama günümüzün anti cheat sistemleri genelde runtime ve açılan klasördeki dosyaları algılama üzerine kurulmuştur. Yani sen geri dönüşüm kutusunu açtığın anda o dosya taranmış olur
:brainfree: güzel söylemişsin genelde runtime taramaları hizmet ve servis vs vs taramaları yapıyorlar hali hazırda duran dosyaları antivirüsmüşçesine tarama yaptığını görmedim ben

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
usb daha güvenlidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...