20 Mar 2023 #1 tamer tukenmez T Üye Katılım 16 Mar 2023 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 25 3 HİZMET YILI hileyi yükle butonuna tıklıyorum oyunu acıyorum lobide enterliyorum hile yüklendi diyo 4sn sonra hile yüklendi yazısı silinip bağlantı kesildi yazıyor sorunu çözün rica ediyorum
hileyi yükle butonuna tıklıyorum oyunu acıyorum lobide enterliyorum hile yüklendi diyo 4sn sonra hile yüklendi yazısı silinip bağlantı kesildi yazıyor sorunu çözün rica ediyorum
Çözüm Majest 12 Nis 2023 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Oyunu çerçevesiz ekrana alın
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Oyunu çerçevesiz ekrana alın
20 Mar 2023 #2 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI Hangi hile, ekran görüntüsü ekler misiniz? Windows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Hangi hile, ekran görüntüsü ekler misiniz? Windows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.
12 Nis 2023 #3 Majest Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Ultra Üye Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 1,736 Çözümler 372 Tepki puanı 246 Ödüller 5 Sosyal 3 HİZMET YILI 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Oyunu çerçevesiz ekrana alın Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Oyunu çerçevesiz ekrana alın