Hileyle Girince wolftü Durduruldu Hatası Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
bende oyuna gir tusuna basıyorum hem launcher kapanıyo hemde hile sonra oyle kalıyo hiçbişe olmuyo yardım ederseniz sevinirim

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Sorun sadece çıkması değil. Sadece bende çıkması benden başka kimse de çıkmıyo. Arkadaşımda mesela hiç yazı atmıyo
Sende tek çıkmiyor herkezde çıkiyor ! Goodmode vb. özellikleri açınca kendi kendine hilenin reklamını yapiyor. O da adamların hakkı beğenmiyorsanız gold hack alın !

Moderatörün son düzenlenenleri:
#YabancıSınırınaHayır
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Sizinkinin Çözümü belli .. Beyler ben hileyle - hilesiz girince wolf açılıyor ama ekran siyah kalıyor neden cvp please...

IYI

Üye
9 HİZMET YILI
sayın hile kullanan arkadaşlarımdan özürdilerim aslında özürdilemem şu konuyu içerir hani şu konuyu açmıştım =arkadaşlar çözmü buldum ülkünce nod32 smart premumla tarayın bilgisayarınızı sonra tarama bittiktensonra tabiki hileyide silecektir sonra tarama bitiktensonra wolftü ı silin sonra yeniden yükleyin sonra hileyide indirin sonra hileyi indirdikten sonra hileyi güncelleyip yani onaylayıp aktif halegetirdikten sonra yani yeşil şerit doluyorya o işte sonra wolftü ı açın sonra gerisini ismini şifreni yazıp wolfteamı çalıştırın bukadar anlayan anlar demiştim işte bu ayarlama işe yaradı ama sonradan gene durduruldu girilmedi hatası almaya başladım bidaha denedim olmadı bidaha taradım bu sefe ülkönce wolftü ı açtım şifremi ismimi ama başlatmadan ülkönce hile menusuna girdim hazırda yani load abasmadan ülkönce wolftü başlat tuşuna basıp sonra ekranı kayboldukdan sonra hemen hile load ı na basarak hileyi aktifleştirin ve sonra hile çalışacaktır ve olmayan kişilerde artık wolftü ı silecek yeniden yükleyecek öyle yapacak eğer olmassa bilgisayarınıza format attırın yoksa başka türlü olmaz işinize yararsa ne mutlu bana

Üye
9 HİZMET YILI
Sende tek çıkmiyor herkezde çıkiyor ! Goodmode vb. özellikleri açınca kendi kendine hilenin reklamını yapiyor. O da adamların hakkı beğenmiyorsanız gold hack alın !
Gerçekten emeğinize saygım sonsuz ama güncellemeden önce açtığım özelliklerin aynılarını açıyorum o zaman reklam çıkmıyordu şimdi çıkıyor. Bu yüzden kimse bizimle klan ws atmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...