Üye
ben lolde arklarım hava atmak için hile istiom hilede oto dodge varsa tüm skillerden kaçıomu kaçıosa anlama ihtimalleri var hem ne tür şeyler var hilede boşuna onaylı üye olmak istmiyorum
ben lolde arklarım hava atmak için hile istiom hilede oto dodge varsa tüm skillerden kaçıomu kaçıosa anlama ihtimalleri var hem ne tür şeyler var hilede boşuna onaylı üye olmak istmiyorum
kankam ben yıllardır işin içindeyim ^^ Cok ayrıntılı bir şekilde bunu anlatırdım da,teşekkür ederim önerin için ama uzun zamandır yemedimana hesabında oynama, er ya da geç ban yiyorsun
Yan hesabınla oynamanda fayda var banlanacaksın zaten bile bile lades deme benceben lolde arklarım hava atmak için hile istiom hilede oto dodge varsa tüm skillerden kaçıomu kaçıosa anlama ihtimalleri var hem ne tür şeyler var hilede boşuna onaylı üye olmak istmiyorum