bu kategoriye uygun gördüğüm için muhabbet bölümünü seçtim kısaca anlatayım kafam çok hızlı çalışıyor herşeyi hissediyorum ve çok ders çalışmak istiyorum ama odaklanamıyorum ama şuan iyi oldum ve bilmiyorum okumak istiyorum benim hakkımda 28 senelik doktor yanıldı böyle birşey olabilirmi
hadi kabul ediyorum ama neden bana bilişsel davranış terapisi uyguladı bu takıntı nın hastalığı ve inanın beyler çok sinirliyim hayatınızda gördüğünüz en sinirli kişi olabilirim ama çok da merhametliyim kendimi bildim bileli böyleyim ve benim babam eğer şüphe duymasaydı ben şuan dünyanın en iyi doktoru olabilirdim
edit: bir kendimi şizofren sanıyorum bir kendimi bipolar sanıyorum hastalık hastasıyım ve hayatım intihar larla geçti artık yeter kendimize gelelim
ve şuan çok iyi hissediyorum hastalık hastası olduğumu biliyorum ve eğer ailem dışında hiç kimse beni kötü yapamaz yada iyi yapamaz hayatın anlamının aile olduğuna inanıyorum
edit2: herşeyi hatırlıyorum bebekliği bile şuan bu satırları yazarken bile kötü hissediyorum eğer kıymetimi bilselerdi ben çok iyi olabilirdim saf zannediyorlar
böyle birşey olabilirmi ?
edit3:benim herşeyi çözmemin nedeni özümü unutmamam hatırlatayım