Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hipernet daha yüksek veri görüntü iletişimini sağlayan güvenli daha hızlı sabit modem teknolojisidir yani özet geçmek gerekirse hızlı bir internet hocam
bir diğer adı vdsl2 dir 100megabite kadar hız sağlar fiberin bir altı hizmettir ve kalitelidir ben şuanda vdsl2 kullanıyorum hız kaybı yok denecek kadar az.
Altyapınin vdsl2 desteklemesidir dostum
Destekliyorsa 100 mbps ye kadar desteklenen intermete hipernet nedir fiber netin bir tık altıdır max alabileceğin hız genellikle 75 mbps civarında olur
kanka sıralama yapayım halk arasında canak uydu internet yağmurlu havada rüzgarlı hava internet bağlantısı kopan internettir rezilliktir 2 incisi kablolu internet 3mbs 16 mbs en fazla görürsün fiber altyapı 24 32 50 100 mbs oluyor galiba yanliş bilmiyorsom hipernet 100mbs 1tb galiba ama en can alıcı noktası upload cok yüksek olması binebi otoban faresi internet faresi füze mübarek
Hipernet Vdsl2 altyapısıdır, yani bakır kablodur. En fazla 100 mbps destek verir. Fiber altyapı ise optik kablo (cam kablo) kullanır 100-1000 mbps arasındadır.