evet?
Onaylı Üye
Steam de dolaşırken gördüm belki bedavaydı ben yeni gördüm belkide yeni oldu bilmiyorum paylaşmak istedim. 
sağolasınÜcretsiz değil 9 gün boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek başlığı 9 day trial , 9 gün ücretsiz deneme gibisinden değiştirmeni öneririm malum orochi adminler kol geziyor
9 gün sonra oynayamayacaksın.Kütüphaneye ekliyor ben ekledim
Kütüphaneye ekliyor ben ekledim
Aga Çok Kötü Ben İndirmemÜcretsiz değil 9 gün boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek başlığı 9 day trial , 9 gün ücretsiz deneme gibisinden değiştirmeni öneririm malum orochi adminler kol geziyor
9 gün sonra oynayamayacaksın.
Tüm oyunları kütüphaneye ekleme durumu var, çok birşey değişmiyor sadece görünüş.
kardeşim konumuz altında bulunan prologue değil kafan mı iyi senin "HITMAN™ 2 - Snow Festival" var biz ondan bahsediyoruz ayrıca kart düşüremezsin diyen olmadı kendi kendine triplere girmeSnow festival bölümü 9 gün süreli fakat altındaki prologue kütüphaneye eklenebiliyor buda sana oyundaki kartları düşürme olanağı sağlıyor en basitinden umarım anlamışsınızdır çok bilmiş 200iqlular
kardeşim konumuz altında bulunan prologue değil kafan mı iyi senin "HITMAN™ 2 - Snow Festival" var biz ondan bahsediyoruz ayrıca kart düşüremezsin diyen olmadı kendi kendine triplere girme