Hızlı bi internet önerirmisin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Arkdaşlar ping hic olmayan cok saglam bi interner önerebilcek varmı para sıkıntısı yok hızlı olsun yeter bişey indirdim zaman hemen 2 dkk inebilcek bi internet önerebilirimisin ?

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Turknet, hız testi yap sitelerinden memnun kalırsan sonuçtan takdır taahüt sorunuda yok

THIS IS THE WAY
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Türknetten alt yapını bakabilirsin eğer yetersiz görüyorsan superonline öneririm ama ilk tercihim türknet tabiki iyi fromlar

STU

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
türknet o olmazsa kablonet iyi

aJJ

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bu tamamen senin alt yapı yakınlığına bağlı olan birşey ben şuan test yaptığımda 7 ping değeri çıkıyor.Saha dolabına yakınlığım 100 metre.
Post automatically merged:

türknet o olmazsa kablonet iyi

Kablonette akşamları hız düşüyor diyorlar ama onada dikkat etmek gerek hocam bence.

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Uydunet'i deneyebilirsin abone kaldığın sürece yıllık fiyatta düşüş yapan paketleri olduğunu duymuştum. Gerçi benim konumumdan dolayı Turk Telekom kullanmam da ayrı bir ironi :kappajail:

İmzaladım Kartını
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeş kesnlikle turk net öneririm düşük bütçeye yükset bütçen varsa superonline'dan vazgeçme.

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Hangi internet servis sağlayıcısını kullanmanın pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Bu altyapınızın ne düzeyde olduğuyla alakalı. Önce bir altyapı araştırması yapın ve daha sonra seçiminize karar verin. Taahütlü bir internet kullanmanızı da pek tavsiye etmem. TurkNet veya Milleni.com tercih edebilirsiniz

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Türknet hız bakımından iyi ama ping oynadığın oyuna göre değişir onun için yapacak bir şey yok.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Turknet her lokasyonda iyi değil. Ben şuan kullanıyorum benim lokasyonumda en kötülerinden biri. iyi araştırman gerek

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hızlı diye bişey yok senin altyapın önemli ama sağlayıcı olarak türknet

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Arşkdaşlar şuanda karsız kaldım türknet diyen var süperonlin diyen var vodofon diyen var hangisini almam gerek bana güzel bişey söyleyin ya herkez bi kafa dengi :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkdaşlar ping hic olmayan cok saglam bi interner önerebilcek varmı para sıkıntısı yok hızlı olsun yeter bişey indirdim zaman hemen 2 dkk inebilcek bi internet önerebilirimisin ?
Altyapiya bagli hiz testi yap mesela turknetten eger para bolsa herturlu hizli internet alirsin turknetten ama altyapi varsa cok para vermene gerek kalmadan hizli bir internete sahip olursun. Turknetten memnunum

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Arkdaşlar ben bi inernet aldım desem kac Mbps almam gerek sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...