Arkdaşlar ping hic olmayan cok saglam bi interner önerebilcek varmı para sıkıntısı yok hızlı olsun yeter bişey indirdim zaman hemen 2 dkk inebilcek bi internet önerebilirimisin ?
Uydunet'i deneyebilirsin abone kaldığın sürece yıllık fiyatta düşüş yapan paketleri olduğunu duymuştum. Gerçi benim konumumdan dolayı Turk Telekom kullanmam da ayrı bir ironi
Hangi internet servis sağlayıcısını kullanmanın pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Bu altyapınızın ne düzeyde olduğuyla alakalı. Önce bir altyapı araştırması yapın ve daha sonra seçiminize karar verin. Taahütlü bir internet kullanmanızı da pek tavsiye etmem. TurkNet veya Milleni.com tercih edebilirsiniz
Arşkdaşlar şuanda karsız kaldım türknet diyen var süperonlin diyen var vodofon diyen var hangisini almam gerek bana güzel bişey söyleyin ya herkez bi kafa dengi
Arkdaşlar ping hic olmayan cok saglam bi interner önerebilcek varmı para sıkıntısı yok hızlı olsun yeter bişey indirdim zaman hemen 2 dkk inebilcek bi internet önerebilirimisin ?
Altyapiya bagli hiz testi yap mesela turknetten eger para bolsa herturlu hizli internet alirsin turknetten ama altyapi varsa cok para vermene gerek kalmadan hizli bir internete sahip olursun. Turknetten memnunum