Hızlı bir şekilde uykuya nasıl dalınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bol ayran iç 15 dakka sonra kuş gibi uyursun

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gün içinde yeteri kadar yorul, düzenli olarak uyuduğun bir saat olsun, uyumadan 1-2 saat önce çay kahve tarzı şey içme- yemek yemeyi bırak, bazıları podscat yada rain sound dinleyerek uyuyor işe yaradığı söyleniyor deneyebilirsin. Çok rahatsız edici düzeyde uyuamıyorsan psikiyatriye gitmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kendim kullandığım efsane bir taktiği anlatıyorum biraz zor ama yaparsan çok rahat uyursun yatağına yat gözlerini kapat ve bambaşka bir yerde uyuduğunu hayal et yani şöyle atıyorum yatakta kafan X yönüne doğru bakıyorsa yattığın zaman zihnini kafanı Y yönüne baktığına ikna et yani tamtersi bir şekilde yatıyormuş gibi hayal et 1-2 dakika boyunca buna kendini inandır bir zaman sonra gerçekten o tarafta yatıyormuş gibi hissedeceksin ve çok rahat uykuya dalacaksın

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aç güzel sakin bir müzik arkadan çalsın zifiri karanlığa bürün gözlerini kapat (yağmur sesi tavsiye ederim rahatlatıyor baya)

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
asmr dinlemek ayar etmiyorsa kesin dene faydasını gördüm

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sırtüstü yatarken kolunla gözlerini kapat ve hiç bişey düşünme 2dk sonra uykudasın

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
2018-19 yılında afrinde kafayı dağıttığımdan beri 4-5 saatten fazla uyuyamıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...