- Konuyu başlatan
400 lp enjoyer
Süper Üye
Bone plating ve overgrowth alıyoruz onun için. Birde script açıkken tek yiyorsan pozisyon almanda bir sıkıntı vardır. Malphite r sine bile mükemmelkanka tek meyesi bitek problem olur tristana mid
flash atıyor sc zaten
Post automatically merged:
Yani ben yüksek eloda hem yasuo hem pantheon ezdiğimi hatırlıyorum koridorda. Vladimir konusunda %100 haklısın vladimir banlıyordum çoğu zaman.tristana otp ve sürekli mid tristana yapan birisi olarak karşına geldiğinde seni zorlayacak çok fazla hero var
syndra e si ile
yasuo duvarı ile
vlad w su ile
pantheona zaten diyecek bişi yok
bu herolar senin e stecklemeni çok rahat engelleyip kombonu bozabilecek seni ct leyebilecek herolar ve tristana e patlatamazsa hiç bir işe yaramaz
yasuoyu late de döversin fakat kalanları late beklesen her şey daha kötü hale gelir
işte bu yüzden bi yuumi duo şart o zaman 2v5 rahat taşırsınız maçları lane de dayak yesen bile late de kesin kasıyorsun
Yalnız tris ile kill alma zorunluluğu yok. Nemesisi izledim bir ara twitchtvde. Adamın euwta 2 tane chall hesabı var. Tris mid oynuyordu ana hesabında
Adam full plate almaya ve kulelere oynadı yine kazandı. Yani adamı hiç kesmesen bile koridoru itip kuleyi deşiyorsun. Split push yapabiliyorsun tp alıp. Halen iyi bir pick bence
Post automatically merged:
Vladimir Yasuo Pantheon Rumble genel olarak koridorda tristanayı zorlayan şampiyonlar. Bunlara ban atabilirsin en başta vladimir ve pantheon tabihangi heroları banlamak iyi olur midde? bunu deneyeceğim
Son düzenleme: