Hızlı Lig Kasmak İsteyenlere Tavsiyeler : Tristana Mid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tristana mid güzel bende ilk başta ileri görüşlüydüm alanlara kızıyordum ama gerçekten kasınca inanılmaz bir kartopuna dönüşüyor gelene geçene teki koyuyor oyunu taşıyabilme potansiyelinde

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hocam lane i kazansam da oyunu kazanamıyorum yine de işe yarar mı tristana mid

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
  1. Farm Odaklı Oynayın: Tristana'nın erken oyun hasarı sınırlı olabilir, bu nedenle farm yapmaya ve mümkün olduğunca güvenli kalmaya odaklanın. Farmınızı düşürmeyin ve mümkün olduğunca minionları vurun.
  2. Etkin Ticaretler Yapın: Tristana'nın bombaları (E yeteneği) ile rakiplerine iyi bir şekilde ticaret yapabilirsiniz. Rakibinizi etkili bir şekilde vurun ve hemen geri çekilin. Onları uzun süreli takip etmeye çalışmayın, çünkü Tristana'nın erken oyun hasarı sınırlı olabilir ve gereksiz risklere girmek size zarar verebilir.
  3. Haritayı İyi Gözleyin: Mid lane'de yer aldığınızda, haritayı dikkatlice izleyin. MIA (Missing in Action) uyarılarını takip edin ve rakip orta şeridin başka bir yere gittiğini gördüğünüzde hemen takım arkadaşlarınızı uyarmak için pingleyin.
  4. Roaming Fırsatlarını Değerlendirin: Tristana'nın mobilitesini ve patlayıcı hasarını kullanarak, diğer koridorlara ve ormanda olan hareketlerden yararlanın. İyi bir roamer olarak, takımınıza yardım ederek avantaj elde etmenize ve takım savaşlarını kazanmanıza yardımcı olabilirsiniz.
  5. İyi Pozisyon Alın: Tristana'nın özelliği, uzak mesafeden saldırı yapabilmesidir. Takım savaşlarında ve çatışmalarda iyi pozisyon alarak düşmanlarınıza sürekli saldırın ve güvenliğinizi koruyun.
  6. Eşya Düzeneği: Tristana için, hızlı kasma ve yüksek hasar elde etmek için bazı temel eşyalar önemlidir. "Hızlı Lig Kasma" düzeni için, hızlı bir şekilde gelişmek ve avantaj elde etmek için Essence Reaver, Infinity Edge ve Statikk Shiv gibi kritik hasar eşyaları düşünebilirsiniz.
  7. Koordineli Olun: Takımınızla koordineli olmak, başarılı bir Tristana oyuncusu için çok önemlidir. Takım savaşlarında ve nesne kapışmalarında uyumlu çalışmak, oyunun sonucunu büyük ölçüde etkileyebilir.
Son olarak, her şampiyonda olduğu gibi, Tristana'yı etkili bir şekilde oynamak için pratik yapmak önemlidir. Oyun mekaniğinizi geliştirmek ve şampiyonun yeteneklerini tam anlamıyla anlamak için zaman ayırın. Bu şekilde, hızlı bir şekilde ligde yükselmenize yardımcı olabilirsiniz. İyi şanslar!

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aynı taktik kayle ile olur mu acaba mid kayle yapsak?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
efsane konu hocam aksama kesinlikle denicem elllllllllerine sağlıkk

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yanında duon varsa samira rell yapın abi en hızlı rank atlama taktigi

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hatırlattığınız iyi oldu hocam.
İlk eşya: Her zaman Kraken Katili. Normalde karşıda tank olmadığında Galeforce alınır ama sc mükemmel kite attığı için ve krakenin vereceği saldırı hızı kite performansını arttırdığı için Kraken baya iyi. Karşıda hiç tank yoksa Galeforce alınabilir ama sc nin kullanmasına izin vermeyin. Sc biraz garip kullanıyor Galeforceyi.
İkinci Eşya: Hayalet Dansçı. Hayalet Dansçı Tristana ile en iyi çalışan eşya olabilir. Hem saldırı hızı hem hareket hızı vermesi sebebiyle. Çok öndeyseniz Ebedi alabilirsiniz ikinci eşya. Çok önde değilseniz hayalet dansçıdan devam.
3. Eşya: Ebedi Kılıç. Normalde Kanasusamışa nerf atmadan önce her zaman Kanasusamış alırdım 3. eşya. Ama biraz nerflediler. Ebediden devam.
4. Eşya Karşıda tank var ise Dominik yok ise Kanasusamış.
5. Eşya Guardian Angel veya Randuin veya Malmortius.
Rakipte Çok ap var ise son eşya Malmortius. Rakipte çok Adc var ise Randuin.
Çizmede her zaman saldırı hızı çizmesi almaya gerek yok. Karşıda 2 adc var ise ninja tabi alınabilir.
Rün olarak Lethal Tempo her zaman. İkinci rünlerden yeşil olanlar her zaman. Bone plating çok önemli all in yapabilmek için
Lethal tempo + yeşil dayanıklılık rünleri ( bone plating, demolish, overgrowth)
Eyw hocam baya işime yarar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam 4 günde 2 lig atladım sadece tris mid çok iyi bişey.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Deniyeceğim daha önce denemedim konu tarzını sevdim bu arada

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eline Emeğine sağlık denenirr. :)

OTA

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
mantıklı denemeye deger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...