Hızlı rütbe nasıl kasılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

wolftü 'de çift gümüş hesabım var hızlı kasmak istiyorum nasıl yapıcağımı ne ile yapıcağımı bilmiyorum. Hilesi var mıdır nasıl uygulanır bugün içinde oynayarak gümüş papatya olma şansım veya daha az bir rütbe olma şansım var mıdır ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
RE: Nasıl ?

Böyle konu başlığı mı olur ?

Üye
9 HİZMET YILI
RE: Nasıl ?

Nader11ndeu' Alıntı:
Böyle konu başlığı mı olur ?

Kardeşim ne koyucağımı bilemedim kusura bakma başlık söyle hemen değiştiriyim özür dilerim..

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Classics Site Kodu Kopyala ama Yapıştır Gelmezse Bozuk sorun çözüm yardım et

Üye
9 HİZMET YILI
oHakikiDost' Alıntı:
Classics Site Kodu Kopyala ama Yapıştır Gelmezse Bozuk sorun çözüm yardım et

Hocam benimde sorunum var nasıl hızlı rütbe kasılır merak ediyorum ayrıca cümleni anlayamadım "sorun çözüm yardım et" kafam karıştı cümlenden.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bir çok Kamp'ta  '' PANEL ALTI SERİ'' şeklinde açılan odaları görürsün. Bunlar Kurt Avı odalarıdır. Odaya girersin setini felan çıkartırsın. Gidersin Panelin üzerine Kral Kurt olan kişi gelir öldürür ve oyun seri bi şekilde biter. Çok hızlı bi şekilde GP kasarsın. Bu şekilde odalara girerek çok seri Rütbe kasabilirsin. Tabiki %60 vb GP plus'lardan da elinde olursa ekstradan GP kazanırsın. Umarım işine yarar hayırlı forumlar  :)

Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
http://memoryhackers.org/konu-wolftü-seri-gp-kasma-hilesi-2016.mh 

AL KARDEŞİM Nasıl Rütbe Atlanır Seri Gp Kasma Exorcism Kardeşimin Konusu Net Şekilde Anlatılmıştır

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ozan1' Alıntı:

AL KARDEŞİM Nasıl Rütbe Atlanır Seri Gp Kasma Exorcism Kardeşimin Konusu Net Şekilde Anlatılmıştır
Konu yararlı gerçekten ama en rahat kasabileceği mod Kurt avıdır bir çok albay rütbesinde insanla konuştuğum bi konudur. Çoğunuda yıldız olmak için gp kasarken görebilirsin. Panel Altı seri odalarında gerçekten çok seri gp kasımı mevcut. Ve hiç uyumayan insanlar oluyor genelde ben Aeria serverinde bir grup arkadaşla kasıyorum yaklaşık 1.5 - 2 hafta kadar oldu. Şu anda Kıdemli Yüzbaşı rütbesine ulaştım 200 bin gp kadar kaldı Görevli Yüzbaşı rütbesi için. En etkili yol Panel Altı seridir :)

Üye
9 HİZMET YILI
Ben arkilerle illegal kasıyorum çok rahat ve çok seri gp alıyorum

Üye
9 HİZMET YILI
LastDood' Alıntı:

Hocam illegal derken duydum merak ettim ama bu forumda bulamadım biraz bilgilendirebilir misin ?

♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:
Ozan1' Alıntı:

Konu yararlı gerçekten ama en rahat kasabileceği mod Kurt avıdır bir çok albay rütbesinde insanla konuştuğum bi konudur. Çoğunuda yıldız olmak için gp kasarken görebilirsin. Panel Altı seri odalarında gerçekten çok seri gp kasımı mevcut. Ve hiç uyumayan insanlar oluyor genelde ben Aeria serverinde bir grup arkadaşla kasıyorum yaklaşık 1.5 - 2 hafta kadar oldu. Şu anda Kıdemli Yüzbaşı rütbesine ulaştım 200 bin gp kadar kaldı Görevli Yüzbaşı rütbesi için. En etkili yol Panel Altı seridir :)

Hocam çok teşekkür ederim panel altı 2-3 kere girdim daha önce ama hep "kötü niyetli" oyuncular geldi ve seriyi berbat ettiler temiz bulunuyorsa ne mutlu ..

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Joaseph' Alıntı:
LastDood' Alıntı:

Hocam illegal derken duydum merak ettim ama bu forumda bulamadım biraz bilgilendirebilir misin ?

İllegal Mini Hack'ler ile kendini öldürüp ölüm oyunlarını seri bitirip GP kasıyorsun KD'yi gerçekten mahveden etkili bi yöntem ama genel olarak odadan atarlar. Aslında basit İllegal hacki açıp aşşağıya atlıyorsun sürekli o boşlukta doğuyorsun ve otomatik olarak sürekli aşşağıya düşüyorsun. Sürekli ölüyorsun ve oyun çabuk bitiyor. Sürekli GP kasıyorsun.

Üye
9 HİZMET YILI
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:
Joaseph' Alıntı:
LastDood' Alıntı:

İllegal Mini Hack'ler ile kendini öldürüp ölüm oyunlarını seri bitirip GP kasıyorsun KD'yi gerçekten mahveden etkili bi yöntem ama genel olarak odadan atarlar. Aslında basit İllegal hacki açıp aşşağıya atlıyorsun sürekli o boşlukta doğuyorsun ve otomatik olarak sürekli aşşağıya düşüyorsun. Sürekli ölüyorsun ve oyun çabuk bitiyor. Sürekli GP kasıyorsun.

Biraz fazla saçma olmuş kendi görüşümce..

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Joaseph' Alıntı:
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:
Joaseph' Alıntı:
LastDood' Alıntı:

Bakış açısı tabiki saygı duymak gerek, Ama sana tavsiyem kendine düzgün oyuncuların olduğu bi TS  bulman ve seri gp kasmak için Panel altı yapmandır. Genel olarak Şifreli odalara girersen TS açanlar olacaktır. TS'lerine girerek rahatlıkla sorun çıkmadan GP kasabilirsin.

Üye
9 HİZMET YILI
Bak şimdi illegali kendin kasmak zorunda değilsin birkaç kişi aynı anda yapınca 10 saniyede oyun bitiyor ve fazlasıyla seri gp alıyorsun bonus gp'n felan varsa çok daha fazla gp alıyorsun dword hackte illegal yapabilirsin Early Respawn,Respawn Where Died ikisinide açıp aşağı atlayınca veya aşırı yukarıya çıkınca (fly hack veya jump ile) kendisi öldüğün yerde seri ve hızlı bir şekilde doğar ve yine ölür.Panel altı'da gerçekten etkili bir yöntem uygulamak sana kalmış :=)

Üye
9 HİZMET YILI
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:
Joaseph' Alıntı:
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:
Joaseph' Alıntı:
LastDood' Alıntı:

Bakış açısı tabiki saygı duymak gerek, Ama sana tavsiyem kendine düzgün oyuncuların olduğu bi TS  bulman ve seri gp kasmak için Panel altı yapmandır. Genel olarak Şifreli odalara girersen TS açanlar olacaktır. TS'lerine girerek rahatlıkla sorun çıkmadan GP kasabilirsin.

Çok Teşekkür ederim kardeşim :)

LastDood' Alıntı:
Bak şimdi illegali kendin kasmak zorunda değilsin birkaç kişi aynı anda yapınca 10 saniyede oyun bitiyor ve fazlasıyla seri gp alıyorsun bonus gp'n felan varsa çok daha fazla gp alıyorsun dword hackte illegal yapabilirsin Early Respawn,Respawn Where Died ikisinide açıp aşağı atlayınca veya aşırı yukarıya çıkınca (fly hack veya jump ile) kendisi öldüğün yerde seri ve hızlı bir şekilde doğar ve yine ölür.Panel altı'da gerçekten etkili bir yöntem uygulamak sana kalmış :=)

Teşekkür ederim kardeşim :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:
Bir çok Kamp'ta  '' PANEL ALTI SERİ'' şeklinde açılan odaları görürsün. Bunlar Kurt Avı odalarıdır. Odaya girersin setini felan çıkartırsın. Gidersin Panelin üzerine Kral Kurt olan kişi gelir öldürür ve oyun seri bi şekilde biter. Çok hızlı bi şekilde GP kasarsın. Bu şekilde odalara girerek çok seri Rütbe kasabilirsin. Tabiki %60 vb GP plus'lardan da elinde olursa ekstradan GP kazanırsın. Umarım işine yarar hayırlı forumlar  :)
Vay be kardeşim 1.5 yıl önce bulduğumuz panel altı seriyi ne özetlemişsin . vallaha duygulandım . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...