Hızlı şekilde İngilizce nasıl geliştirilebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, hızlı bir şekilde İngilizce geliştirmek ve bir rutin belirlemek istiyorum. Yardımınız olursa sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ingilizce dizili tr altyazılı diziler filmler izeye bilirisin kursa gide bilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
1) ingilizce dili alt yazilida türkce
2) duolingo var
3) ingilizce için siteler var arastirabilirsin onu tam hatirlamiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ingilizce az bilen yabancı bir kız/erkek arkadaş edin birlikte öğrenirsiniz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
okuduğunu anlamak falan basit bir süreç istiyor. asıl sorun konuşmak onun içinde konuşmaya mahsur kalmalısın. pratik olmalı.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Open english şaka şaka en sevdiğin filmlerin dublajını ingilizce yapıp türkçe altyazılısını izle bu şekilde çok hızlı şekilde ilerleyebilirsin ben böyle gelişiyorum gelişme aşamasındayım

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Alt yazısız dizi izlemek azıcım biliyorsan tabiki

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Duo lingo vs kullana bilirsin veya udemy den ucretsiz kurs alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
turkce altyazili yabanci diz izlemek

Üye
2 HİZMET YILI
Online oyunlarda tanıştığın kişiler ile discord gibi uygulamaları kullanarak konuşabilir ve pratik yaparak geliştirebilirsin

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Altyazılı film dizi izleyebilirsin ve YouTube’da öğretici bir ton kanal var kafaya taktıysan kolay öğrenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben ingilizceyi devlet okulunda öğrendim ancak hocalardan değil kendim evde oturup üzeinde yoğunlaşarak herhangi bir kursa gitmedim ancak youtube udemy gibi mecralarda yayınlanan eğitim videolarının da desteğiyle şuan ingilizcem mükemmel olmayabilir ancak benim taktiğim günde 1 bölüm ingilizce seslendirme ve ingilizce altyazı idi kesinlikle türkçe altyazı izleme yoksa altyazıya odaklanmaktan ingilizceyi duyamıyorsun bile ilk bir kaç bölüm zorlanabilirsin ancak durdurarak kelime anlamlarına bakıp kendine kelime defteri oluşturarak oradan da pronounciation geliştirerek güzel zevkli bir hale geldi tavsiyem çocuklar için olan çizgifilmlerle başla sonrasında normal dizi ve filmlere geçebilirsin çok konuştum ancak tabiki öncelik ilginin olması

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
altyazı dizi vey film izliceksen çok geç olur ezber kabiliyetin yüksek olması lazım

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Altyazılı dizi izlemek hobileni olabildiğince ingilizce kelimeler kullanarak yapmak

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yabancı insanlarla tanış veya senin gibi öğrenmek isteyen bir arkadaşınla mesajlaşırken sürekli inglizce yazış yani kendini o dile maruz bırakman gerek

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ingilizce sesli fakat türkçe altyazılı bir film izle breaking bad bitirdim baya geliştirdim ingilizcemi

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Telefonunu ingilizce yaparak başlaya bilirsin Netflix gibi platforumlarda Altyazı ekletileri var onlar gayet geliştire bilir Yabancılarla Konuşmaya çalış Ben uluslar arası ünviersitede okudugum için mecbur kalarak Öğrenmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...