Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Open english şaka şaka en sevdiğin filmlerin dublajını ingilizce yapıp türkçe altyazılısını izle bu şekilde çok hızlı şekilde ilerleyebilirsin ben böyle gelişiyorum gelişme aşamasındayım
ben ingilizceyi devlet okulunda öğrendim ancak hocalardan değil kendim evde oturup üzeinde yoğunlaşarak herhangi bir kursa gitmedim ancak youtube udemy gibi mecralarda yayınlanan eğitim videolarının da desteğiyle şuan ingilizcem mükemmel olmayabilir ancak benim taktiğim günde 1 bölüm ingilizce seslendirme ve ingilizce altyazı idi kesinlikle türkçe altyazı izleme yoksa altyazıya odaklanmaktan ingilizceyi duyamıyorsun bile ilk bir kaç bölüm zorlanabilirsin ancak durdurarak kelime anlamlarına bakıp kendine kelime defteri oluşturarak oradan da pronounciation geliştirerek güzel zevkli bir hale geldi tavsiyem çocuklar için olan çizgifilmlerle başla sonrasında normal dizi ve filmlere geçebilirsin çok konuştum ancak tabiki öncelik ilginin olması
yabancı insanlarla tanış veya senin gibi öğrenmek isteyen bir arkadaşınla mesajlaşırken sürekli inglizce yazış yani kendini o dile maruz bırakman gerek
Telefonunu ingilizce yaparak başlaya bilirsin Netflix gibi platforumlarda Altyazı ekletileri var onlar gayet geliştire bilir Yabancılarla Konuşmaya çalış Ben uluslar arası ünviersitede okudugum için mecbur kalarak Öğrenmiştim