hocam biraz bana benziyorsun bende bayılıyorum problem çözmeye en çokta bana bir problemle geliyorlarsa diğer hobilerinde benim gibiProblem çözmek (matematik değil gerçek hayat problemleri), oyun oynamak, body building yapmak, yazılım hobilerimdir
yazılım işi sevilmeden yapılacak bir iş değil ya. mesleğim olduğu için diyorum sarmıyorsa zorlama hiç başka yerlere enerjini harcahocam biraz bana benziyorsun bende bayılıyorum problem çözmeye en çokta bana bir problemle geliyorlarsa diğer hobilerinde benim gibi
ama ben yazılımı beceremiyorum hobim aslında ama çok sıkılıyorum ve güzel anlatan yok kendi çabanla yapman lazım bende de o çaba yok ne yazık ki
doğru öğrenecek bir yer bulamıyorum diyelimyazılım işi sevilmeden yapılacak bir iş değil ya. mesleğim olduğu için diyorum sarmıyorsa zorlama hiç başka yerlere enerjini harca
hayatı yaşıyorsun dostumçok fazla hobim var mesela oturmak ve tekrar oturmak sonra yine oturmak yeterince oturdukdan osnra pc ile oynamak sonra yine oynamak ve yine oynamak sonra bi bakmışım açlıktan ölüyorum sonra yemek yemek ama 1 tane yeter sonra su içmek bir daha içmek yetmedi yine içmek işte hobilerim bundan ibaret
öğrenecek çok yer var ya aslında. Udemy vs saymayacağım onları herkes biliyor zaten de böyle kamplar falan var. 3 ay yazılım kampı şeklinde bazı şirketler alıyor yetişmek isteyen kişileri, yetiştirip kendi şirketlerinde veya partnerlerine istihdam ediyorlar. Birkaç isim vereceğim ama forumda yasak mı değil mi bilmiyorum.doğru öğrenecek bir yer bulamıyorum diyelim
Hocam forumda isim vermek yasak. Ben sana özelden yazıyorum, sana bir site ismi vericem site işime yarar mı bi bakarsan ve dediğin sitelerin ismini verirsen çok makbule geçer.öğrenecek çok yer var ya aslında. Udemy vs saymayacağım onları herkes biliyor zaten de böyle kamplar falan var. 3 ay yazılım kampı şeklinde bazı şirketler alıyor yetişmek isteyen kişileri, yetiştirip kendi şirketlerinde veya partnerlerine istihdam ediyorlar. Birkaç isim vereceğim ama forumda yasak mı değil mi bilmiyorum.
yatmakHerkesin bir hobisi vardır o işten zevk alır bu hile kullanmak olabilir kitap okumak olabilir benim kendi hobim diziler veya bir kelimenin felsefi anlamını bulmak ve yotubeda bu işi yapan insanların youtube videolarını izlemek sizin hobileriniz neler ?
knk rekabetçi oyunlar da belli etmeden hile kullanmayı çok seviyorum oyun oynamayı, film-dizi izlemeyi çok seviyorum bu aralar yapamasam da başka hobim yok ya motor sürmeyi de çok seviyorum lakin motorum yok. xdHerkesin bir hobisi vardır o işten zevk alır bu hile kullanmak olabilir kitap okumak olabilir benim kendi hobim diziler veya bir kelimenin felsefi anlamını bulmak ve yotubeda bu işi yapan insanların youtube videolarını izlemek sizin hobileriniz neler ?
hocam benim basketbol oynamakHerkesin bir hobisi vardır o işten zevk alır bu hile kullanmak olabilir kitap okumak olabilir benim kendi hobim diziler veya bir kelimenin felsefi anlamını bulmak ve yotubeda bu işi yapan insanların youtube videolarını izlemek sizin hobileriniz neler ?