Hobileriniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Herkesin bir hobisi vardır o işten zevk alır bu hile kullanmak olabilir kitap okumak olabilir benim kendi hobim diziler veya bir kelimenin felsefi anlamını bulmak ve yotubeda bu işi yapan insanların youtube videolarını izlemek sizin hobileriniz neler ?
futbol oynamak oyunlarda hile yapmak:p

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dizi izlemek Futboll Ve Gym hayatımız ucuz anca bunları yapabilioruz :D

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hobilerim arasında kitap okumak, video oyunları oynamak ve doğa yürüyüşleri yapmak var. Ayrıca boş zamanlarımda yemek pişirmeyi ve yeni tarifler denemeyi de seviyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Diecast koleksiyonculuğu , spor ve yalnız kalmak hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bazıları müzik dinlemeyi, enstrüman çalmayı, yemek yapmayı, seyahat etmeyi veya yoga yapmayı severken, diğerleri resim yapmayı, fotoğraf çekmeyi, bahçe işleri yapmayı veya spor yapmayı tercih edebilirler. Bazıları yeni beceriler öğrenmek veya dil öğrenmek gibi zihinsel meydan okumalara meyilli olurken, diğerleri aileleri veya arkadaşlarıyla zaman geçirmekten hoşlanırlar.

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Distopik dünyalar dizayn etmek çok hoşuma gidiyor, yapılmış resimlerden ilham alarak kendi kitabını yazar gibi hayal etmek.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kitap okumak , spor , bisiklet ve keman . Kemana ve kitap okumaya ara verdim , gün geçtikçe geri dönme isteğim artıyor fakat eyleme dökemiyorum , eyleme dökemediğim için ne zaman hatırlasam rahatsız ediyor beni .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...