Hogwarts Legacy hakkında bunları biliyor muydunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Hogwarts Legacy

Screenshot_3.png

Hogwarts Legacy, Sirona Ryan adında transseksüel bir karakteri tanıttı. Bu, Büyücülük Dünyası ile ilgili herhangi bir resmi çalışmada ilk kez bir trans karakterin ortaya çıkışına işaret ediyor.

Hogwarts Legacy

Screenshot_2.png

Hogwarts Legacy oyununda oyuncular tarafından kullanılabilecek 27 büyü bulunmaktadır. Bunlardan 24'ü Hogwarts okulunda öğrenilebilir ve diğer 3 Büyü yasaklı büyüdür ve oyunda da öğrenebilirsiniz.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam reel hayatta olan yasaklı büyü ise bunlar gerçekte garip bir oyun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Peki bu yasaklı büyüleri uygulayınca ceza puanı geliyor mu takımımıza hocam harry potter'da ki gibi

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Oyunu çok merak ediyorum ancak 700 lira çok büyük bir para. Şuan bu oyuna 700 lira vermek saçmalık olur. Güzel bir indirim gelirse alınabilecek bir oyun.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Hogwarts Legacy

Ekli dosyayı görüntüle 85909

Hogwarts Legacy, Sirona Ryan adında transseksüel bir karakteri tanıttı. Bu, Büyücülük Dünyası ile ilgili herhangi bir resmi çalışmada ilk kez bir trans karakterin ortaya çıkışına işaret ediyor.

Hogwarts Legacy

Ekli dosyayı görüntüle 85911

Hogwarts Legacy oyununda oyuncular tarafından kullanılabilecek 27 büyü bulunmaktadır. Bunlardan 24'ü Hogwarts okulunda öğrenilebilir ve diğer 3 Büyü yasaklı büyüdür ve oyunda da öğrenebilirsiniz.
700 tl olmasına şaşırdım ben :D ama bu konuyu kaydettim yakında alacağım sanırım gerçekten güzel bilgiler

Üye
3 HİZMET YILI
oyun mükemmel keşke 700 olmasaydı da oynasaydık

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Büyü konusunda biraz bilgi edinmem gerek teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hogwarts Legacy

Ekli dosyayı görüntüle 85909

Hogwarts Legacy

Ekli dosyayı görüntüle 85911

bilmiyodum saol ama oyun 700 tl :( neyse bunuda youtube reisten izlicez..

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam geliyorsa felaket çaplı bir oyun demektir ya zaten öyle de bunu bile düşündülerse çok hoşuma gider
The last of us gibi detaya önem vermişlerdir diye umuyorum şahsen çünkü onda en zor moda aldığın zaman düşmanlar senin saklandığın yerde mermi değiştirme sesini bile duyuyorlar

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
The last of us gibi detaya önem vermişlerdir diye umuyorum şahsen çünkü onda en zor moda aldığın zaman düşmanlar senin saklandığın yerde mermi değiştirme sesini bile duyuyorlar
O kadar detaya girmezler büyük çaplı çünkü grafikler deniz,şelale vs gibi çok basit tutmuşlar kötü gözüküyor onun haricinde kapı açma animasyonu kötü olmuş eksiklikleri var The Last of Us detaylarına yetişemezler hiçbir şekilde :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
O kadar detaya girmezler büyük çaplı çünkü grafikler deniz,şelale vs gibi çok basit tutmuşlar kötü gözüküyor onun haricinde kapı açma animasyonu kötü olmuş eksiklikleri var The Last of Us detaylarına yetişemezler hiçbir şekilde :D
Ben de bu düşüncedeyim hocam o kadar detaya girselerdi daha oyunu çıkaramazlardı bu zamanda

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Oynamıyordum sadece wtcn'nin yayınlarında izliyordum ama ona rağmen bunlara hiç dikkat etmemiştim detaylı oyunmuş

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Transa gerek yoktu bence.
Filmler de diziler de oyunlarda artık normalleştirmek için hep bu tür şeylere yer veriyolar anlamsız şekilde. Bir karakterin oyunda trans olması bana ne katabilir Allah aşkına :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...