İnceleme Hogwarts Legacy İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
EGS_HogwartsLegacy_AvalancheSoftware_S1_2560x1440-2baf3188eb3c1aa248bcc1af6a927b7e

Hogwarts Legacy, Harry Potter hayranları için oldukça heyecan verici bir RPG oyunu. Oyuncular, Hogwarts büyücülük okulunda öğrenci olarak yer alıyorlar ve büyücülük dünyasında serbestçe keşfe çıkıyorlar.

Oyunun en büyük avantajı, Harry Potter evreninin ayrıntılı olarak yeniden yaratılmasıdır. Hogwarts Castle, Forbidden Forest, Hogsmeade ve diğer ikonik yerler, hayranların beklentilerini fazlasıyla karşılayacak şekilde tasarlanmış.

Oyuncuların Hogwarts'ta geçirdikleri zaman boyunca, büyü dersleri alacaklar, büyü ve büyücülüklerle uğraşacaklar ve Hogwarts'ta diğer öğrencilerle etkileşimde bulunacaklar. Bunların yanı sıra, yaptıkları seçimler ve etkileşimleri, oyunun hikayesi üzerinde de önemli bir etkiye sahip olacak.

Oyunun grafikleri oldukça etkileyici ve detaylıdır. Hogwarts ve diğer yerler, Harry Potter filmlerindeki atmosfere oldukça sadık kalınarak yeniden yaratılmış. Karakter modelleri ve animasyonlar da oldukça başarılı.

"Not LeviosA, It's LeviOsa."

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
lanetli büyüleri oyunda yaptığımız zaman hiçbir şey olmaması birazcık garip cok zor bossları bile ölüm büyüsü ile öldürebiliyoruz.d
iyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Multiplayer mevzusu patlarda modlanırsa biraz para lazım olacak bize :cryangry:

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ne zamandır aklımda bi oyun var diyorum ama bi türlü hatırlayamıyodum konuyu görünce aklıma geldi tekrar sağol dostum .d

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Denuvo kullanan oyunlara saygı duymuyorum. Tamam korsandan korunmak istiyorsunuz, para kazanmak istiyorsunuz, oyununuz satsın istiyorsunuz bu en doğal hakkınız ama satın alan biri olarak da ben paramla rezil oluyorum. Ben bu berbat koruma yüzünden stabil bir performans alamıyorum, bunu sağlayamadıktan sonra da Denuvo kullanmanıza saygı duymuyorum. Keza iyi oyun satar.

Sattı da, çünkü iyi oyun. Oyun ile ilgili görüşüme gelecek olursak. Eğer oyun Denuvo kullanmasaydı görüşüm pozitif olurdu çünkü genel olarak eğlenceli. Öyle yılın oyunu woow bir oyun değil ama keyif veriyor. Bu zamana kadar zaten satın almamışsanız indirim bekleyin derim.

Bazı geliştiriciler performans düşüklüğü sebebiyle zaten oyunlarından Denuvoyu kaldırdı, hogwarts geliştiricileri de biraz olsun biz satın alanları düşünüp bu iğrenç koruma programını kaldırırsa çok daha iyi olacak.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyuncuların hikayeyi etkileyen seçimler yapabildiği ve grafiklerin etkileyici olduğu bir oyun olması beni çok heyecanlandırıyor. Harry Potter filmlerindeki ikonik mekanların detaylı bir şekilde yeniden yaratılması da çok etkileyici.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Herkesin severek oynadığı bir oyun ama ben bir türlü ısınamadım :(
Güzel konu.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
İleride alır oynarım diyipte senaryosuna bakmadığım 2. oyundur. (Birincisi dying light 2). 2 3 dakika senaryosuna baktım sanırsam filmdekiyle aynı doğrultuda ilerliyor. Zam gelmeden indirim gelir de alırız inşallah.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
harry potter filminin atmosferine bağlı kalınması benim gerçekten çok hoşuma gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...