- Moderatör
-
Daha o bölümü izlemedim izleyince bilgilendiririmPeki bu yasaklı büyüleri uygulayınca ceza puanı geliyor mu takımımıza hocam harry potter'da ki gibi
700 tl olmasına şaşırdım benHogwarts Legacy
Ekli dosyayı görüntüle 85909
Hogwarts Legacy, Sirona Ryan adında transseksüel bir karakteri tanıttı. Bu, Büyücülük Dünyası ile ilgili herhangi bir resmi çalışmada ilk kez bir trans karakterin ortaya çıkışına işaret ediyor.
Hogwarts Legacy
Ekli dosyayı görüntüle 85911
Hogwarts Legacy oyununda oyuncular tarafından kullanılabilecek 27 büyü bulunmaktadır. Bunlardan 24'ü Hogwarts okulunda öğrenilebilir ve diğer 3 Büyü yasaklı büyüdür ve oyunda da öğrenebilirsiniz.
bilmiyodum saol ama oyun 700 tlHogwarts Legacy
Ekli dosyayı görüntüle 85909
Hogwarts Legacy, Sirona Ryan adında transseksüel bir karakteri tanıttı. Bu, Büyücülük Dünyası ile ilgili herhangi bir resmi çalışmada ilk kez bir trans karakterin ortaya çıkışına işaret ediyor.
Hogwarts Legacy
Ekli dosyayı görüntüle 85911
Hogwarts Legacy oyununda oyuncular tarafından kullanılabilecek 27 büyü bulunmaktadır. Bunlardan 24'ü Hogwarts okulunda öğrenilebilir ve diğer 3 Büyü yasaklı büyüdür ve oyunda da öğrenebilirsiniz.
hocam geliyorsa felaket çaplı bir oyun demektir ya zaten öyle de bunu bile düşündülerse çok hoşuma giderPeki bu yasaklı büyüleri uygulayınca ceza puanı geliyor mu takımımıza hocam harry potter'da ki gibi
The last of us gibi detaya önem vermişlerdir diye umuyorum şahsen çünkü onda en zor moda aldığın zaman düşmanlar senin saklandığın yerde mermi değiştirme sesini bile duyuyorlarhocam geliyorsa felaket çaplı bir oyun demektir ya zaten öyle de bunu bile düşündülerse çok hoşuma gider
O kadar detaya girmezler büyük çaplı çünkü grafikler deniz,şelale vs gibi çok basit tutmuşlar kötü gözüküyor onun haricinde kapı açma animasyonu kötü olmuş eksiklikleri var The Last of Us detaylarına yetişemezler hiçbir şekildeThe last of us gibi detaya önem vermişlerdir diye umuyorum şahsen çünkü onda en zor moda aldığın zaman düşmanlar senin saklandığın yerde mermi değiştirme sesini bile duyuyorlar
Ben de bu düşüncedeyim hocam o kadar detaya girselerdi daha oyunu çıkaramazlardı bu zamandaO kadar detaya girmezler büyük çaplı çünkü grafikler deniz,şelale vs gibi çok basit tutmuşlar kötü gözüküyor onun haricinde kapı açma animasyonu kötü olmuş eksiklikleri var The Last of Us detaylarına yetişemezler hiçbir şekilde
Filmler de diziler de oyunlarda artık normalleştirmek için hep bu tür şeylere yer veriyolar anlamsız şekilde. Bir karakterin oyunda trans olması bana ne katabilir Allah aşkınaTransa gerek yoktu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?