Hogwarts Legacy hakkında bunları biliyor muydunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hogwarts Legacy

Ekli dosyayı görüntüle 85909

Hogwarts Legacy, Sirona Ryan adında transseksüel bir karakteri tanıttı. Bu, Büyücülük Dünyası ile ilgili herhangi bir resmi çalışmada ilk kez bir trans karakterin ortaya çıkışına işaret ediyor.

Hogwarts Legacy

Ekli dosyayı görüntüle 85911

Hogwarts Legacy oyununda oyuncular tarafından kullanılabilecek 27 büyü bulunmaktadır. Bunlardan 24'ü Hogwarts okulunda öğrenilebilir ve diğer 3 Büyü yasaklı büyüdür ve oyunda da öğrenebilirsiniz.
Büyüler güzel fakat Combat sistemini pek beğenmedim onun dışında tabiki 700 TL güzel bi para

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Karşı değilim ama her kategoride artık farklı cinsel eğilimi sıkıştırmaları garibime gidiyor :confused:

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
eline sağlık dostum , bu oyuna 700 TL verilmez ya bence elden ring falan indirime girince 450 TL gibi bir fiyata alsak daha iyi olur gibi .

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Güzel bilgiler, oyunu almak istiyorum ama 700 tl fazla gerçekten. Sanırım bunu ucuza hesap satanlardan alır offline olarak oynarım büyük ihtimalle daha aklımda Escape from tarkov var.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Güzel ve bilgilendirici olmuş

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hogwarts Legacy'nin trans karakteri Sirona Ryan'ın tanıtılması ilginç bir haber. Temsil önemlidir ve video oyunlarında daha fazla çeşitlilik görmek iyi bir şey. Büyüler konusunda, 27 büyü iyi bir sayı gibi görünüyor ve bazılarının yasak olması oyunun daha ilgi çekici hale gelmesini sağlıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yasaklı büyüye okulda kullanıp npc lerden hiçbir animasyon görmemenin verdiği yavan his. (Var biraz animsayonda biraz insan ceza fln verir yasaklı büyü kullanıyorum şurda demi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...