Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
[EN]
Two things are sacred for Honeygain as an internet-sharing application
– keeping our users and network safe and our traffic flows optimized

From today on, Honeygainers will be able to use 1 device on 1 IP address. The amount of traffic each user is getting will not change❗ – however, since we won't need to divide it between devices, it will be easier for you to track your sharing and for us to manage traffic flows!

[TR]
Bir internet paylaşım uygulaması olarak Honeygain için iki şey kutsaldır
– kullanıcılarımızı ve ağımızı güvende tutmak ve trafik akışlarımızı optimize etmek

Honeygainer'lar bugünden itibaren 1 IP adresi üzerinden 1 cihaz kullanabilecek. Her kullanıcının aldığı trafik miktarı değişmeyecek❗ – ancak bunu cihazlar arasında bölmemiz gerekmeyeceğinden, paylaşımlarınızı takip etmeniz ve trafik akışlarını yönetmemiz daha kolay olacaktır!

Honeygain'i merak edenler için konu BURADA

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
[EN]
Two things are sacred for Honeygain as an internet-sharing application
– keeping our users and network safe and our traffic flows optimized

From today on, Honeygainers will be able to use 1 device on 1 IP address. The amount of traffic each user is getting will not change❗ – however, since we won't need to divide it between devices, it will be easier for you to track your sharing and for us to manage traffic flows!

[TR]
Bir internet paylaşım uygulaması olarak Honeygain için iki şey kutsaldır
– kullanıcılarımızı ve ağımızı güvende tutmak ve trafik akışlarımızı optimize etmek

Honeygainers bugünden itibaren 1 IP adresi üzerinden 1 cihaz kullanabilecek. Her kullanıcının aldığı trafik miktarı değişmeyecek❗ – ancak bunu cihazlar arasında bölmemiz gerekmeyeceğinden, paylaşımlarınızı takip etmeniz ve trafik akışlarını yönetmemiz daha kolay olacaktır!

Honeygain'i merak edenler için konu BURADA
bu güncelleme bi tık kötü oldu o zaman eskisi gibi 2 laptop 1 telefondan kullanamıcaz değil mi

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Luckypot nereden kullaniliyor onu bulamadim uygulamada
Hocam uygulamayı gün içinde belirli bir saat kullanmanız gerekiyor lucky pot hakkı için. Uygulamayı belirli miktarda kullandıysanız eğer uygulamaya girdiğinizde direk önünüze gelir, internet sitesine girdiğinizde de sağ altta çıkar. 24 saatte 1 yenileniyor. Ben her gün kullanma hakkı kazanıyorum hiç kapatmadığım hiç :)

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam uygulamayı gün içinde belirli bir saat kullanmanız gerekiyor lucky pot hakkı için. Uygulamayı belirli miktarda kullandıysanız eğer uygulamaya girdiğinizde direk önünüze gelir, internet sitesine girdiğinizde de sağ altta çıkar. 24 saatte 1 yenileniyor. Ben her gün kullanma hakkı kazanıyorum hiç kapatmadığım hiç :)
Tamamdir tesekkurler. Merak eden arkadaslara dun gece 12 ile oglen 12 arasinda evde kullandim. Tekrar 17.00 civari actim simdiye kadar 4 TL ye yakin bir gelir elde ettim. Herhangi bir efor sarfetmediginiz bir uygulama icin gayet iyi bir sayi oldugunu dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...